היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את מתכוונת ב"לא נורמלי" שאת הלא נורמאלית, נכון??? הילדה חברותית מאוד וזה נהדר שהיא נקשרה אליהם ככה...זה ממש לא אומר שהיא ויתרה עלייך יקירתי...
היא ילדה חמה ומדהימה זה מה שיש לי להגיד לך
לא נראה לי שיש פה משהו לא בסדר
סהכ הילדה בחוץ משחקת --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
איזה בובה. חברותית וחכמה! אין לך מה לפחד נסיכה.
היית מעדיפה שתיצמד אליך ולא תזוז? תפחד מאנשים חדשים? תאמיני לי שלא. יש לי אחיין כזה וזה לא קל..... אוהבת בשמת
לא נראה לי שאת בכיוון בכלל.... זאת את הלא נורמלית
איזו מתוקה היא
אמילי נורמאלית לגמרי!! ויתרה עלייך?? ברור שהיא יודעת עדיין שאין כמוך ושרק את תוכלי לעזור לה כשהיא באמת תצטרך.. אני בטוחה שאם היא היתה נופלת בגינה חס וחלילה, היא היתה רצה אלייך לחיבוק ולא לסבא ולסבתא האלה..
גם אלה כזאת, וזה מקסים בעיניי, אמילי נורמלית לגמרי וחברותית, וזה מקסים!!! הסירי דאגה מלבך!!! [./]
זה מצויין, והיא לא ויתרה עלייך מאמי
[[[
אני חושבת שזה מקסים!
יש לך ילדה חברותית, חמה ופתוחה. בעיניי זה נפלא
שילדים רואים סביבם ילדים או אטרקציה אחרת מלבדינו הם נוטשים אותנו ואחנו לא מענינים אותם