מה הפתרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' שלום,

עברתי כמה טיפולי IVF ונראה שאחוז ההפריות (עוברים להחזרה) שמתקבל הוא נמוך מאוד כ- 2%. על פניו אמרו לי שגם הביצית וגם הזרע תקינים. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? איך פותרים את הבעיה הזו? (איך מעלים את אחוז ההפריות?)האם יש שיטות מעבדתיות חדשות שמוכרות לך בנושא זה?
    בנתיים הפתרון שהוצע לי זה פשוט לחזור על הטיפולים כל פעם, וכל פעם להשיג שני עוברים בקושי (במקרה הטוב), מה דעתך?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני לא יודע כמה ביציות שואבים לך בכל פעם , אבל אם נוצרים 2 עוברים בכל פעם זה בודאי יותר מ 2% . בכל מקרה 2 עוברים בכל טיפול זה בכלל לא רע.
    פרט להעלאת מינון התרופות בנסיון להגדיל את מס' הביציות וכך אולי להגדיל גם את מס' העוברים , אין מה לעשות.
    דוקא כאשר איכות הביציות והעוברים נמוכה חשוב להתמיד כדי לא לפספס את אותם עוברים באיכות טובה שנוצרים מדי פעם

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה