היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זהו,כבר איבדתי לגמרי את סבלנותי אחרי שנתיים וחצי של המתנה מרובה... אני חושבת שעכשיו זאת הפעם הראשונה שבכיתי.
נעלמתי קצת לאיזה חודשיים כי רציתי להרפות קצת מהעניין הזה... וחשבתי שאוכל לבשר בקרוב על הריון...
עברתי 3 הזרעות. ה-2 הראשונות כשלו ואת השלישית עשיתי לפני 12 יום. מקודם עשיתי בדיקה ביתית שכמובן הראתה תשובה שלילית וכבר התחלתי לראות כתמים וורודים,בדיוק כמו הכתמים שמופיעים לי לפני הווסת. אני מיואשת ברמות שאין לתאר! הפעם, בניגוד ל2 הזרעות קודמות,מדדי הזרע היו מצוינים והרופא אפילו אמר לי "אני בטוח שהפעם את תהיי בהריון". הייתי בשוק מאיפה לו הבטחון הזה. סתם רציתי לפרוק,אני יודעת שהכל מבורא עולם. מה עשיתי לא בסדר שאני צריכה לעבור את כל היסורים האלה?? תשועת השם כהרף עין !
7 תגובות
עמוד 1
פה זה המקום לפרוק כולנו מבינות אותך אל תאבדי תקווה, בסוף זה יקרה!!!!! למה שלא תעברו כבר להפרייה? ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!
גלי יקרה,
מבינה מאוד את הכאב והייאוש הגדול שממלא את הלב והבטן...אני אחרי 8 הזרעות , שלוש הפלות והיום התחלתי את הפרוטוקול של ה - IVF אני רוצה לשלוח לך הרבה כוח ואמונה לדרך, בסוף את תהיי אמא כך או אחרת, אני מתאמנת על זה, האמונה שלי גדלה בתהליך הזה, עם כל הכאב והבכי והייאוש אני קמה כל פעם וממשיכה מחוזקת יותר... לא פשוט, אני יודעת ומבינה ללבך מאוד מאוד... תמשכי, תעשי כל מה שצריך, בדיקות, טיפולים בסוף זה יצליח ואת תחבקי את הילד או הילדה שלך...
אני מאחלת לך שבת של שלום של הרבה כוח והרבה אמונה...
מודה לאל, חמודה, יש לי שאלה אליך: למה עשו לך 8 הזרעות??????????????????????? ולא IVF אחרי 3 הזרעות לא מוצלחות???????????????????????
יש גישות שונות של רופאים שונים. אין לנו בעיות מיוחדות, עשינו כמובן את כל הבדיקות האפשריות, פרופיל הורמונלי, צילום רחם, קרישתיות יתר, בדיקת זרע, מעקב זקיקים הכל תקין...
הרופא שלנו (דר' ישי), בעד לנסות את הפשוט יותר ולא ישר לעבור לטיפולים שדורשים התערבות יותר מאסיבית בגוף. במהלך השמונה הזרעות פעמיים נכנסתי להריון ההריון השני היה מחוץ לרחם, (פעם אחת הייתי בהריון לפני תחילת ההריון). אם אפשר להצליח עם ההזרעות אז עדיף. כמובן שאף פעם אי אפשר לדעת מה יצליח, וכל חודש שעברתי קיוותי בכל ליבי שהפעם אני אצליח, עכשיו אחרי שניסנו הזרעות על בסיס טבעי, פעם אחת עם איקקלומין, ועוד פעמיים עם הורמונים אנחנו ממשיכים הלאה. אני מרגישה שזהו , ניסיתי ומספיק, אני רוצה לעבור הלאה.
אני רוצה להיות אמא!
מודה לאל קבלי חיבוק חזק. בסיפורים שלנו דומים, יש רק הבדל 1: אני עשיתי עד היום 3 הזרעות ללא הצלחה(טבעי,איקקלומין וגונל אף),אבל לפני חודש אמרו לי להגדיל את המינון ואחרי זריקות להגיע לבדיקות לקראת הזרעה 4.......בבדיקת דם ואולטרא אמרו שרמות של ההורמונים מ-א-ו-ד גבוהים ויש יותר מידי זקיקים גדולים(סיכוי להריון רב מאוד עוברי)!!! אז תנחשי מה שמעתי כרגע לא נעשה שום טיפול,נמשיך אחרי 2 מחזורים שהגוף יהיה נקי. עם תוצאות כאלה זה היה מקרה ממש ל IVF(אחות אמרה לי), אבל בבית חולים ציבורי תמיד צריך לעבור כל השלבים לפני IVF. אתמול היתי אצל רופאה וסיכמנו שאני לוקחת מינון קצת יותר נמוך ואם עוד פעם יהיו הרבה זקיקים, לא מבטלים לי את הטיפול,(חתמתי על טופס הסכמה ל IVFׂ ) ׂאז באופן חריג יעבירו אותי ל IVF. אני מאוד מקווה שסוף סוף יקרה נס גדול ובקרוב, ממש בקרוב כל אחת תיהיה בהריון. שיהיה לך המון בהצלחה בIVF זה הזמן שלך . ואוווווווווווווווווווווווו איזה סלט