דחוף שאלה, למי שיכולה לעזור............ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הודיה שלי בת חודשיים ואני מניקה אותה וגם שואבת כשאני צריכה לצאת... לא תמיד אני מצליחה לשאוב אז החלטתי לנסות גם תחליף וגם בגלל שאני עוד בערך חודש צריכה לחזור לעבודה (לצערי)....

ניסיתי סימילאק ועשה לה שילשולים והיא פלטה הרבה, ניסיתי מטרנה וגם אותו הדבר... התייעצתי עם הרופאה שלה לגביי סימילאק צימחי, איזומיל, והיא אמרה שכדאי לתת צימחי כי כנראה שהגוף שלה לא מקבל את החלבי...

אני עדיין מתלבטת, למרות שגם הבן שלי קיבל את הצימחי כי לו היה קוצר נשימה מהחלבי.... מה אתן אומרות?????????

שלומית
7 תגובות
עמוד 1
  • יש גם אופטימל בשוק ניסית אני יודעת שיש הרבה שניסו וזה די עזר להם
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לא ניסיתי... אופיטמיל זה גם חלבי נכון?

שלומית
  • אכן, גם האופטימיל חלבי.
    אבל אם ידוע במשפחה על קושי עם החלבי - אז למה לא לתת את הצימחי?
    הרי מדובר בנתיים רק על "מילוי" לא על תזונה כולה.
    עוד חודש תנסי שוב את החלביים (למטרנה יש את ה"מטרנה טו גו" שמאפשר להשתמש בשקית בודדת כל פעם ואין צורך לקנות קופסא שלמה

• היי גם אברהם שלי פולט המון
    יש לי שאלה הפליטות שהיא פולטת הן סמיכות (כמו קוטג') או דלילות?
    אם הן סמיכות אז זה סימן שהאוכל היה בקיבה וזה מראה חשד על ריפלוקס ואז את יכולה לקנות אינפמיל AR או סימילאק טופ פריי
    אם הן דלילות אז זה אומר שזה עדיין לא הגיע לקיבה ובמצב כזה יש סיכוי לאלרגיה של חלב או לסיסטיס פרופוקיס (משהו כזה) ז"א השסתום של המעיים לא סגור טוב ולכן הייתי ממליצה לך לבקש מהרופאה לעשות אולטרסאונד מעיים
    ישנם שני סוגים של אלרגיה לחלב:
    סוג אחד: עובר עד גיל שנה - שנתיים אך משאיר לעיתים עקבות מתבטא בפליטות קשת (הקאות) מרובות בערך כמחצית מהאוכל
    סוג שני: לא עובר והסימנים יותר חמורים

בכל מקרה אם יש לך שאלה או שאת רוצה לברר משהו אז בכייף
    המייל שלי: [email protected] או התחלה אותו הדבר והסוף @hotmail.com
    הפייס: אביבית דדון
    סליחה על האורך ומקווה שעזרתי
    [/url
  • אני לא הייתי ממהרת לתת צימחי לפני בדיקות דם.
    רוב בני האדם אלרגיים ללקטוז שהוא זה שיוצר את השילשולים ובעיות נשימה לעיתים.. אלרגיה לחלב מתחלקת לאלרגיה לחלב או ללקטוז ולכן עושים בדיקות דם.

http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=27096
  • לדעתי כדאי להחליף בקבוק אול זה יפתור את בעיית הפליטות
    אצלינו שקד היתה פולטת מלא אחרי האוכל והרופא ילדים אמר לי לא להתייחס וגמרנו וזה חלף עם הזמן למרות שהיום מידי פעם כיאלו עולה לה והיא פולטת טיפה ובעלי בלחץ מזה ואני אומרת לו תרגע כלום לא קרה בסה"כ עלה לה

המסנג'ר שלי: [email protected]

• בררתי אצל טיפת חלב על הנושא והאחות חוה אמרה בפרוש שאין קשר בין פליטות לבין רגישות ללקטוז אבל יש מצב שאלרגיה לחלב יכולה להתבטא בפליטות ובשלשולים.

בתכל'ס כל תינוק מגיב אחרת ולפני שעושים צעד קיצוני של מעבר לצמחי כדאי לנסות אופטימיל,לנו זה בהחלט עזר ואני ממליצה תמיד לחברות שלי על זה.

חוץ מזה שמעתי שאם מחליטים על צמחי כדאי מטרנה ולא סימילאק.
    כי אין אהבה בעולם כמו אהבה של אמא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה