היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יושבת כאן קוראת ופתאום אזעקות מטורפות עולות יורדות
14 תגובות
עמוד 1
יש תרגילים היום בארץ
יש איזה בית חולים שאמרו שגם יש שם תרגיל נראה לי בירושלים אז הודיעו שהאזרחים מתבקשים לא להגיע לבית החולים בן אדם עומד למות אל תבוא לבית חולים --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
דיווחו בבוקר על ניסוי צופרים באזור הצפון...מצטערת שלא עלה בדעתי לעדכן אתכן
גם אני כמעט חטפתי התקף לב!!!!!!!!!!! חטפתי את הילה מהמיטה היא ישנה כי היא חולה ורצתי איתה.... ועכשיו היא ערה
יו גם אני נבהלתי
..]
[.]
[.
אני כל כך מבינה אותך במלחמה האחרונה זה קרה לי גם בבי"ס של ליעד איך שהם יוצאים מבי"ס היתה אזעקה ואחרי כמה שניות שמענו בום גדול נפל ליד אשדוד זה היה מפחידדד כל הסבתות והאמהות שבאו לקחת את הילדים שכבו מעליהם ליד המכוניות אני רצתי כמו משוגעת לחפש את ליעד במקלט. אני לא אשכח את זה !!!!
טוב מאוד שבודקים ומנסים- שנהיה מוכנים!!!!!!!!!!
איזה פחד!
תדעו מעכשיו שאם אתן שומעות אזעקה בול בשעה 11 זה ב- 99% ניסוי צופרים כי זו השעה שהם עושים את הניסויים
(עד שנסראללה יקרא את ההודעה הזאת וישלח איזה טיל ב-11)
פעם שעברה לפני חודש גם אני נבהלתי ככה וישבתי עם נועם בממ"ד וישר נזכרתי בכל מה שעברנו במלחמה האחרונה גרתי בקרות וזה היה פשוט סיוט לא האמנתי שנעבור את זה היינו כמו ברווזים במטווח אבל גם אני מאמינה שכל הניסויי האלה הם לא סתם [center] [url=http://www.glitterfly.com]