אני פשוט קורסת!! בוכה יחד איתו עזרה דחוףףףף - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הקטנצ'יק הזה עוד לא נולד וכבר עם חום,מצונן לגמרי בקיצור מסכן!!!! וכל זה עוד שאני עם סינוס ודלקת גרון וגם התקופה המחורבנת הזו של הגזים משאירה אותי ערה יחד איתו בלילה ולבכות שנינו-סיוט!!!!!
רציתי לדעת מאיזה גובה זה נחשב חום אצל תינוקות???? לא ממש זוכרת אמיעלי עוד אבל ננגעתי בו והוא היה ממש חם אז נתתי לו אקמולי היה לו 38 מעלות. זה גבוה? נמוך?
ולשאלה השניה שמטרידה אותי מאוד, אני מניקה מלא, נתנאל יונק יחסית מאוד מהר איזה4 דקות צד אחד לפעמים צד שני ולפעמים גם זה לא. אניתוהה מה הוא יכול להוציא מצד אחד 4-5 דקות?? כמה כבר הכמות שיוצאת לו. כמובן שהוא ביום יונק בגלל זה כל כמה דקות מקסימום שעתיים,בלילה דווקא הוא מושך עם הכמות הזו פחות או יותר3-4 שעות שינה רצופות. הבוקר ניסיתי פעם ראשונה בקבוק שאבתי לו ב7 דקות 70 מ"ל ונתתי לו אותם אחרי 3 שעות מלאות שלא אכל והוא אכל רק 50 מ"ל. זה לא מעט לגיל שלו? כמה הבייביז שלכם אכלו בגיל הזה?כמה תינוקים בגיל 3 שבועות צריכים לאכול??
אח"כ הוא השלים עוד פעמיים אפילו 3 בעוד כמה דקות של ציצי.
פשוט כל היום עליי נמאס לי!!!!!!!!!!!!!
סליחה על האורך,אני פשוט נואשת!
[ [
19 תגובות
עמוד 1
דחוףףףףףףףףףףףףףף לבית חולים!!!!! אל תחכי רגע אפילו לניצן היה חום 38.2 בגיל 5 שבועות והוא אושפז ל3 ימים עם חשש לדלקת קרום המוח אם את לא בטוחה תתקשרי להתייעץ עם אחות במוקד של קופת החולים שלך. אבל באמת, אל תזלזלי בגיל הזה חום זה נורא מסוכן
גם ב38 צריך לעוף כבר לביה"ח??? אמאלה אני מתה עוד רגע
גם זכור לי משחר שאמרו לי מעל חום של 37.8 לגשת לבית חולים עד גיל 3 חודשים --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני גם ממליצה לך ללכת לרופא בקשר להנקה לא מבינה בזה כלום את יכולה ללכת לטיפת חלב ולהיות במעקב משקל אם הוא עולה אז הכל בסדר כל הכבוד לך על ההתמדה
אני לא רוצה להלחיץ אותך שאנחנו הגענו לביח עם ניצן אמרו לי שחום מעל 38 אצל תינוקות עד גיל 3 חודשים מחייב אישפוז. לגבי הנקה אולי הוא לא יונק טוב בגלל שהוא חולה...?
בכל מקרה תרימי טלפון לאחות של הקופ"ח שלך ותתיעצי איתם ואם את יכולה ללכת לרופא עכשיו לכי..
שלניצן היה חום בגיל 5 שבועות זה היה בשבת, בהתחלה חיכינו לראות לאן החום יתפתח
א. לנשום עמוק ולהרגע.. ב. חום 38.5 נחשב חום...מתחת ל 38 אין צורך באקמול.. ג. ברוכה הבאה מותק... ד. תינוקות בגיל הזה אוכלים כל שעה וחצי לשעתיים...בקבוק בד"כ 60-90 מ"ל מנה .
כדאי להתייעץ עם רופא בכל מקרה ולא להילחץ ודבר שני בקשר לחום לנו אמר הרופא ילדים של שקד שעד 38 זה לא חום ועוד היא היתה פגית החלמה מהירה גם לך וגם לקטן. כנראה ש - 4 דקות מספיקות לו בהנקה ואת רואה הוא אכל אפילו פחות ממה שנתת לו והוא החזיק יפה מעמד וגם בין ארוחה לארוחה הוא מחזיק יפה אבל תתייעצי עם טית חלב כמו שאמרו לך
הדסקה אפילו אני נכנסתי ללחץ מהתגובה שלך
היי!
אכן חום בתינוקות עד גיל חודשיים מעל 38 מחייב פנייה למיון ואת פטורה מאגרת מיון.
לגבי החום תרימי טלפון ותדברי עם רופא הילדים אני בכל מקרה הייתי מתאמת תור לרופא מנסיון שלי ששי הייתה עם חום כזה בגיל כמו נתנאל קיבלנו ליתר בטחון הפנייה לשניידר אבל הכל היה בסדר.
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
לגבי החום, אני חושבת שמעל 38 בתינוק כ"כ קטן מחייב התייעצות (אם עוד לא עשית את זה עדיין).
מעל 38.5 מתייחס לילדים יותר גדולים.
תרגישו טוב
מקווה שעכשיו הכל בסדר עם הקטן ושאתם לא מאושפזים. לגבי ההנקה - כל מה שתיארת נורמלי ותקין, ככה זה עם הנקה בשלב הזה
מקווה שהחום ירד כבר
גם לי נאמר שתינוק מתחת לשלושה חודשים עם חום גבוה אין מה לחכות הרבה , פשוט לרוץ למיון
מקווה שאתם מרגישים הרבה יותר טוב
גאיה וקורן שלנו
[] []
אני לא רוצה להבהיל אותך, אבל לפני כמה חודשיים היה לנו בעבודה הרצאה של רופאת ילדים מבית חולים שניידר ואמרה שחום (38 ומעלה) לתינוקות מתחת לשלושה חודשים מחייב אישפוז, כדי לברר ממה נובע. אז או שתגשי למיון או תתקשרי לרופאה שלך ותתיעצי, או אפילו למוקד אחיות בקופת חולים, העיקר שתבברי את הנושא ולא תזלזלי.