מה זה הפחדים שנכנסו לי לראש??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני מתחילה היום שבוע 12 ברוך השם הכל טוב קצת בחילות אבל אין לי מושג למה לפני כל בדיקה אני קצת חוששת יום א' ב"ה יש לי שקיפות ככה פחדתי גם לפני הבדיקת דופק...אני רק בהתחלה מה כל בדיקה אני ילחץ??בהריון הראשון לא חשבתי על כלום ממש זרמתי..פתאום אני מפחדת מעין הרע בכלל מפחדת להגיד לסובבים שאני בהריון מה יש לי???טוב תחזיקו אצבעות ליום א' שב"ה הכל יהיה תקין ומושלם תודה בנות שבת שלום......אבל זה נחשב נורמלי?
3 תגובות
עמוד 1
  • לכל אדם יש פחדים, זה מאוד "נורמלי" לפחד וכל עוד הם לא משתלטים על החיים הם יכולים אפילו לשמש כמנגנון חיובי.
    אז קודם כל תפסיקי לפחד מהפחד............
    אני יכולה להגיד לך שגם אצלי ההריון הראשון זרם,
    ואילו ההריון השני, מסיבות כאלה ואחרות, היה ממש סיוט- היו לי המון חששות, לא ישנתי בלילות ומאוד סבלתי.
    הריון זה דבר מפחיד, אבל תנסי להרגיע את עצמך,
    לומר לעצמך שכל עוד לא הוכח אחרת הכל בסדר ומתפתח יפה ותקין.
    כי אחרי הכל חבל להוציא אנרגיה מיותרת על כל הפחדים הללו.
    והיום במבט לאחור אני מרגישה שסתם סבלתי- אז חבל ש"תצטערי" כמוני....
    שיהיה בהצלחה ביום ראשון
  • רוצה גם להוסיף שבהריון השני את יודעת למה את הולכת,
    ולכן את גם יותר מבינה מה עלול להשתבש בדרך,
    ומכאן החששות הגדולים יותר לעומת ההיריון הראשון.
  • צודקת....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה