נו כבר !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות ,
    זו כניסתי הראשונה והאמת אני קצת מתרגשת....

אני רואה את התמיכה שלכן אחת בשניה וזה מקסים בעיניי אז הצטרפתי...

אני ובעלי מנסים כב 9 חודשים חודש אחר חודש ונאדה!
    היה הריון אחד מחוץ לרחם ,הרופא המליץ על כריתה כי זו פעם השנייה שזה קורה באותו צד(הריון מחוץ לר.4 שנים קודם) אז עשינו את זה אח"כ כמובן דיכאון חרדות בכי ,מה אם אני לא אצליח !? בקיצור נוראי .

אך עדיין אופטימית מה אני אגיד לכן.. המחזור שלי הוא בד"כ 28-29 .
    היום אני ביום ה- 23 למחזור כבר 8-9 ימים לפני המחזור יש לי כאבי מחזור בבטן התחתונה שבאים והולכים האם זה מבשר משהו ,אין לי רגישות מיוחדות חוץ מהבטן וקצת מפשעות וירכיים . אלו תחושות שלא חשתי במחזורים קודמים .
    זהו... לא יודעת .

את תגובתכן בבקשה גם אם לא ממש מעודדות ,תגיבו .

שבת שלום
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוכה הבאה
    שנית מלא
    שהות קצרה ונעימה
  • היי,קודם כל ברוכים הבאים,מקווה שלא תישארי פה להרבה זמן
    ההרגשה שאת מתארת יכולה כמובן לסמל הכל,תבדקי אם הפטמות שלך שינו צבע,יש לך כאבים בגב תחתון גם? האמת כל החברות שלי שנכנסו להריון עד חודש 2 ו 3 ואפילו היתה גם שעד 5 לא הרגישו שום דבר לא בחילה לא כאבים בבטן כלום,והיו בהריון,ואצלי כל חודש יש סימנים,מה שאת רוצה גם בחילה בבוקר גם כאבים בבטן תחתונה גם רגישות לרחות ו עדיין כל 25 יום מגיעה מכשפה אדומה
    שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה
  • ברוכים הנמצאים
    המון בהצלחה y-ori

• תודה לכל התגובות החמות :)

עדיין מחכה לבשורות טובות ....

המשך שבוע טוב ופורה !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה