היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מחפשת משפחתון למאיה לספטמבר. היא תהיה שנתיים וחודשיים. עד עכשיו היא בבית עם סבתא. בהתחלה חשבתי לחפש לה משגרת לחצי יום , כדי שתהיה חצי יום עם ילדים וחצי יום בבית... אז מצאתי שני משפתחונים שאני לא יכולה להחליט:
1) משפחתון שהוא בווילה - יש גינה גדולה! . המשפחתון הוא די גדול - 15-20 ילדים. יש 2 אנשי צוות ובעלה של גננת עוזר לבשל/לנקות/לסדר וכו'. היא לא הסכימה לחצי יום (מבחינתי מינוס). יש מספיק ילדים בגילה .במשפחתון יש הסעות.
2) משפתון שהוא בדירה ויש פארק ליד. משפחתון קטן - עד 7 ילדים. יש 2 אנשי צוות. מצד אחת מסגרת יור אינטימית אבל כנראה שמאיה תהיה בין הגדולים. נוצר רושם שגננת יותר משקיעה בפעילויות ובמשחקים מפתחים. כן יש אפשרות לחצי יום. מה שהיה לי מוזר שגננת לא הזכימה להראת את הגן בזמן הפעילות (היא אמרה שיש לה 2 ילדים שפוחדים מזרים). משפחתון זה הרבה יותר זול.
בשני הגנים יש ילדים שאני מכירה.
מה אתן חושבות?
9 תגובות
עמוד 1
לשנה הקרובה ...השני.. שנה הבאה היא צריכה יותר ילדים בני גילה
מאיה עד עכשיו היתה בבית? למה אני שואלת: כשילד מהבית עובר למסגרת שיש בה ילדים אחרים, הוא מתחיל לחלות הרבה, וככל שיש פחות ילדים ככה יש פחות מחלות (מניסיון). מה הכוונה שבמשפחתון השני מאיה תהיה בין הגדולים: יש מעט ילדים גדולים או שרוב ילדים יותר גדולים. אם רוב ילדים גדולים יותר זה לא חיסרון, להיפך, היא תתפתח יותר מהר
[[[
אני כבר אמרתי אז ואומר גם עכשיו - הראשון המסנג'ר שלי: [email protected]
לדעתי? הראשון
"רבים מהכישלונות בחיים היו לאנשים שלא הבינו כמה קרובים היו להצלחה כאשר ויתרו" [/url
גם אני נוטה יותר לכיוון של גן ראשון כי שם יהיה יותר ילדים בגילה. במשפחתון יהיו 4ילדים בגילה או יותר קטנים (היא תהיה בין הגדולים)- והיא בספטמבר תהיה כבר בת שנתיים פלוס...אבל מצד שני אני קצת חוששת מבלאגן שיש בגנים גדולים
אל תשכחי שאת מוציאה אותה מחממה של סבתא... ולכן אני אישית העדפתי את המסגרת המצומצמת יותר...הרי שנה הבאה ב"ה היא תכנס לגן עיריה ושם יהיו בטוח בני גילה
אני החלטתי שאני אמשיך קצת בחיפושים - תקבלו עידכון בהמשך!!!
לי דווקא נראה יותר השני.
בראשון מה שנראה לי מוזר זה שיש 15-20 ילדים ורק 2 מטלפות ?
זה לא אמור להיות 1 על כל 5 ?
הייתי ממשיכה לחפש, שתי המקומות לא נשמעים אידיאליים.