ברצוני לפתוח דיון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משהו שחשבתי עליו בזמן האחרון-

למה כשמישהו יורד על עצמו בפני אחרים זה מתקבל בהבנה
    ואפילו בחיוך,
    אבל אם מישהו מחמיא לעצמו אז זה נתפס כשחצנות?

האם מותר לנו להיות כנים רק בנוגע לתכונות השליליות שלנו?
    למה המשפט "אין הנחתום מעיד על עיסתו" כל כך תופס?
    מי אם לא הנחתום יכול להעיד? הוא יודע כמה עבודה ודיוק נדרשו כדי להגיע
    לעיסה הזאת לא?
    ממש מעצבן אותי...

[./]
25 תגובות
עמוד 1
  • האמת שאני לא אוהבת גם שאנשים "יורדים" על עצמם, כי הם עושים את זה בד"כ כדי לקבל חיזוק חיובי וזאת לא הדרך בעיני.
    לי אין בעיה עם אנשים שמפרגנים לעצמם, אבל יש דרך לעשות את זה וכמובן במידה

• חחחחח זוהר את בטח זוכרת היתה פה אחת שדיברה על עצמה "אני ואני" ואף אחת פה לא אהבה את צורת הביטוי שלה
  • את יודעת זה מצחיק שאת מעלה את זה כי לא מזמן קרה קטע נורא משעשע ..אותי שיעשע בכל אופן... היינו במפגשון כמה נשים בכל מיני קבוצות גיל.. והמדריכה ביקשה שכל אחת תגדיר את עצמה איך היא נתפסת בעיני הזולת ... את רוצה לצחוק? אני עניתי " The best a men can get" חחח אולי בגלל הפרסומת לג'ילט שבדיוק התנגנה ברקע אבל תכל'ס... זה מה שאני חושבת על עצמי..זו לא שחצנות זו מודעות עצמית.
  • תראי מה קרה לאיילה מהאח הגדול??
    היא הדגישה בפני כל עם ישראל שהיא הכי טובה הכי יפה והכי מוצלחת וירדו עליה רצח אמרו שהיא שוויצרית

• איזה חפירות על הבוקר
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • איילה דפוקה..
    יש להגיד על עצמך שאת יפה וניראית מעולה..
    אבל להודיע שאת "טורפת גברים" ..את צריכה להיות ממש מטומטמת בשביל זה
  • קריסטינה- אני לא מדברת על אנשים שתופסים מעצמם על "ריק" ורק אני ואני כל היום, זה באמת מעצבן,

מיטל- גם אני שונאת שאנשים יורדים על עצמם אבל פתאום שמתי לב שזה מתקבל אצל אחרים בהבנה והומור וגורם להם להתגייס לשכנע את הבן אדם שהוא לא מה שהוא אמר.
    אני גם לא מתכוונת למישהו שכל היום הולך ומחמיא לעצמו כמובן,
    אבל אם תגידי ליד אנשים-
    "אני ממש נראית טוב היום" יסתכלו עלייך עקום,
    אבל אם תגידי "אוי אני נראית זוועה" זה לא יהיה מוזר לאף אחד וישר יגידו לך
    "מה פתאום" וכו'...

מיכל-
    אנחנו דומות הרבה יותר ממה שחשבתי...
    אני בדיוק כמוך, אני תופסת מעצמי, אני יודעת מה אני שווה, ולא אכפת לי מה אחרים חושבים עלי.

נישנושית-
    איילה תפסה מעצמה על ריק ועשתה צחוק מעצמה לדעתי.
    תסלחי לי כן? אבל היא התנהגה כמו סמרטוט רצפה בעיניי,
    הצורה שבה סער דיבר אליה והתנהג אליה הייתה ממש לא במקום...

[./]
  • לי התשובה די ברורה - קנאה . לאנשים מאוד קשה לפרגן בדרך כלל ובמקרה הטוב , שאם מפרגנים ב50 אחוז זה לא אמתי - אני אישית מרגישה את הבלוף מק"ם .
    לגבי יידה עצמית בפומבי - הרי ברוב המקרים זה בא כדי לקבל פידבק הופוך ב180 עלות וככה כאילו ב"הפוכה " לקבל פרגון .
    אני אישית מאוד מעריכה אנשיפ עם בטחון עצמי גבוה כל עוד יש לזה בסיס עובדתי בשטח , אבל יש כאילו שמשחקים את עצמם ואיילה מקרה קלסי לזה , בדיוק כמו תזכור של קרסיטינה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אלינה מה קורה ממי?
    מה שלום בני?
    הרבה זמן לא שמעתי עליו סיפורים...

ואני מסכימה אתך, זה מה שמעצבן,
    כשבן אדם יורד על עצמו אז בעצם התפקיד של מי שסביבו הוא לפרגן לו,

ואני גם מדברת על אנשים שתופסים מעצמם לא סתם,
    איילה לצורך העניין סתם תפסה מעצמה והתנהגה כאילו שלהיות יפה זה מספיק,
    ואין שום צורך במשהו אחר...
    [./]
  • אני באופן כללי אוהבת לדבר פחות ולחלק משובים לעצמי לטוב ולרע..
    אני מצפה מאנשים אחרים את אותו הדבר שאני מצפה מעצמי.

ולגבי מיכל באותו עניין- אני חושבת שזה נהדר שככה את מרגישה,
    סתם חשבתי לעצמי- ושזה לא ישמע חלילה כביקורת- כי זה ממש לא!
    זו בחיים לא תשובה שהייתי עונה. פשוט כי זו לא הדרך שבה אני חושבת.

רב הסיכויים שאם היו מבקשים ממי להציג את עצמי, הייתי מדברת על העיסוקים שלי- מה אוהבת לעשות, מה המקצוע שלי, התחביבים שלי. אם זה אנשים שאני מכירה- איך אני מרגישה או אם עברתי חוויה משמעותית באותו היום.
    לא הייתי בכלל חושבת על לדרג את עצמי כמשהו מדיד- טוב יותר או פחות לאף אחד. זה באמת לא מעניין אותי.

• אשטנגה-
    אני עונה במקום מיכל כי גם אני עונה כמוה.
    זה לא תחרות ואני לא מודדת את עצמי ביחס לאחרים.
    אני לא חושבת שאני יותר טובה או פחות טובה ממישהו אחר.
    אני הכי טובה שיש ביחס לעצמי.
    אני מודדת את עצמי ומעריכה את עצמי ביחס אלי.
    [./]
  • אנישם שיורדים על עצמם בדרך כלל סובלים מדימוי עצמי מאוד מאוד נמוך.....
    אני די מרחמת על כאלה
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • שלא תחשבו שאני חובבת איילה:)
    היא הדוגמא הראשונה שקפצה לי בראש

• כי יש מידה שנקראת "מידת הענווה", ואנו עלולים לחטוא במידת הגאווה (היתרה...) ואז איך נוכל להזדהות ולעזור לזולת אם נזלזל בו?

http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • בני בסדר גמור , ילד חמוד ועדין, ודי ביישן . כרגיל ממזר לא קטן יודע להתאים את עצמו למסגרת אפשרית : בבית הוא באלגניסט לא קטן , יודע לפנק את עצמו (לדעתי אנו מפנקים אותו יותר מדי כולל סבתא וסבא ) ובגן כולם טוענים שהוא ילד הכי ממושמע שיכול להיות , עוזר ותומך , לא מרביץ בקיצור חננא עם תעודות . בנתיים הוא מאוד אוהב מטמטיקה וספרים , מוכן "ללמוד" הרבה זמן כולי תקווה שזה יהיה גם בגיל בית ספר . אפילו כבר החליט מה יהיה שיגדל

• אני ישר חשבתי על לרדת על עצמך כסוג של צחוק.
    למשל אני , יש לי חוש כוון של עכבר שיכור , באמת!
    אני על הפנים . אני יכולה לסוע את הדרך 5-6 פעמים ולא כל כך לזכור.
    אני יכולה להכנס לשרותים בקניון חדש ולצאת מהכוון השני ועוד להתעצבן על בעלי שלאן הוא ברח
    אז בסדר, אני ככה , התרגלתי , זה המצב וזהו . במקום להתבייש בעצמי , אני מודה , זה החסרון שלי , וקל יותר להתמודד עם זה דרך הצחוק על עצמי.
    אבל למשל , אני לא אגיד "איזה אף גודזילה יש לי" או "איזה כוסית אני"

אבל מה עוד, אנשים תמיד נמשכים לאנשים עם בטחון עצמי שתופסים מעצמם ,
    אבל חשים דחיה משוויצרים . יש גבול לכל דבר...
  • זוהר
  • מיכל, צודקת לגמרי לגבי ההרגשה העצמית של בן אדם!

וגמני חושבת שאת ניראת פשוט מעולה!
  • פנינה,
    מסכימה אתך לגמרי,
    יש הבדל בעיניי לאנשים עם מודעות עצמית לשחצנים.
    אני לא חושבת שאם אני יודעת בדיוק מה אני שווה זה עושה אותי שחצנית.
    אם אני כל היום אסתובב ואטחן לאנשים במוח זה כבר יעשה אותי שחצנית.

ולצחוק על עצמך זה לגמרי סבבה בעיניי...
    גם את המגרעות שלנו צריך לדעת,
    וגם אני דרך אגב גרועה בכיוונים, הרגת אותי עם העכבר השיכור...

[./]
  • בני רוצה להיות טייס שיהיה גדול ....

• אנשים שיורדים על עצמם עושים אווירה לא נעימה.
    פשוט לא נעים להיות בחברתם.
    אוהבת בשמת
  • אסור לאף אחד להמעיט בערכו, אבל לזכור שכל מה שיש לנו ניתן לנו ויכול גם להלקח מאיתנו ברגע..... ואני חושבת שיותר נעים כשאחרים מחמיאים לנו מאשר שאנו מחמיאים לעצמנו. "איזהו המכובד המכבד את הבריות" - כשאת מכירה אדם שמכבד כל אחד באשר הוא (לא בקטע של זלזול עצמי אלא פשוט לכבד את האחר), באופן טבעי את תרכשי לו כבוד. (ואני לא מדברת פה על דברים זניחים כמו מראה חיצוני) את תרכשי לו כבוד אמיתי של אדם עם אישיות שמכבד את עצמו מספיק כדי לכבד גם את הזולת.... מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • אורית,
    הסברת את עצמך מצוין ואני לגמרי מסכימה עם זה.
    אתה צריך לאהוב את עצמך לפני שתוכל לאהוב אחרים,

אלינה המייל שלי בפרופיל אשמח לראות תמונות.
    [./]
  • בעיניי זה מאוד חיובי כשמישהו מודה ומכיר בתכונות ובמידות הטובות שלו, בדברים שהוא טוב ומצטיין בהם. אבל בגבול הטעם הטוב, כי ברגע שעוברים את הגבול זה באמת הופך לשחצנות. מי שמכיר במידותיו ותכונותיו הטובות לדעתי הוא "בעל בטחון עצמי בריא". שחצנות זה ברגע שמתחילים לנפנף בזה יותר מידי וגם כשאין ממש אמת מוחלטת בדברים. את מכירה את אלה שמתרברבים הרבה והם יותר פקה פקה מאשר מעשים ממש? אז זו שחצנות...
    הכל בעצם זה עניין של גבול הטעם הטוב.... כנ"ל גם לגבי השלילי- אתה צריך להכיר בחסרונות שלך אבל לא לרדת על עצמך, לרסק את עצמך, ולגרום להרס עצמי אלא מתוך מקום של הכרה בחסרונות על מנת לדעת לעבוד על זה ולבנות את עצמך באופן חיובי
  • כמו הרבה דברים אחרים בחיים- הכל שאלה של איך עושים את זה.
    אם מספרים דברים חיוביים על עצמך בנימה הנכונה, במקום המתאים, ולאנשים המתאימים, אז אין שום בעיה בעניין....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה