הריון כימי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ישי

יומיים לפני האיחור עשיתי בדיקת שתן יצאו 2 קווים
    למחרת בדיקת דם יצא בטא 22

היום, שבוע אחרי הבדיקת דם התחלתי לדמם חזק ונסעתי למיון נשים בדקו לי שם את הבטא 39 הרופא לא ראה שק הריון ברחם (הייתי אמורה להיות שבוע 4 פלוס 3 )
    אבחנו את ההריון שהיה כהריון כימי שנפל וביקשו שאעשה מעקב על הבטא לראות שמתאפסת
    כמה שאלות:

האם לאחר שהבטא תתאפס אני צפויה לבייץ?

האם היום הראשון לדימום של ההפלה נחשב גם כיום הראשון של המחזור? או שאחרי שיגמר לי הדימום הזה אני צריכה לקבל שוב מחזור מיד אחרי ?

איך אוכל לחשב החודש את הביוץ?

האם נכון שאחרי הריון כימי הגוף פורה יותר ויש סיכויים טובים להיקלט?

מחכה לתשובתך תודה...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    כשבועיים אחרי שהבטא תתאפס , אכן יהיה ביוץ . מכאן ברור שלא ניתן להתיחס אל היום הראשון של הדימום כאל היום הראשון של המחזור.ולכן , אם לא תעקבי בקפדנות אחרי רמת הבטא , לא תוכלי לחשב את הביוץ. בכל מחזור מחדש יש אותו סיכוי להריון.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה