ערב טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להציג את עצמי כחדשה כאן לא יהיה מדויק , כבר הייתי חברה בפורום הזה ובפורום המקביל (הריון ואז הורים חדשים) וזה היה לפני הרבה זמן
    פתחתי יוזר חדש מפני שלפי שעה אני לא רוצה להזדהות , זכרתי כמה הפורום, הנשים המקסימות שכאן תומכות , מלאות הבנה ונתינה מהחוכמה והחום שלהן ,
    אז חזרתי
    אז ככה , אני מנסה להכנס להריון שני , כבר הרבה זמן בצורה הטבעית , ולא יודעת מאיפה בכלל להתחיל , למי לפנות בפן המקצועי , ואילו בדיקות לבקש
    לפנות לרופא נשים רגיל או רופא לענייני פוריות?

תודה על כל עצה שתבוא נשים יקרות

6 תגובות
עמוד 1
  • הייכמה זמן אתם מנסים
  • היי
    אם זה הרבה זמן למעלה מ-9 חודשים ויותר כדאי לך לפנות לרופא פוריות ומשם הדרך קצרה לילד/ילדה השני.

בהצלחה
    אירית
  • תודה מתוקות , ליידי וtati

האוצר שלי בן 4 שנים
    שנה אחרי הלידה הפסקתי ליטול גלולות
    שנתיים וחצי - שלוש ראשונות לא נלחצתי , שמחתי שהאוצר שלי מקבל את כל תשומת ליבי , ידעתי שבלי גלולות יכול להיות מצב שאקלט להריון , אם הוא היה מגיע הייתי שמחה מן הסתם
    אני נמצאת בתקופה שאני חושבת על הבאת ילדי השני לעולם

אני אברר באנטרנט על רופא פוריות באיזורי - תודה
    ובאמת מקווה שעם הכוונה של מומחה ה תגיע במהרה

המשך לילה רגוע ומקסים
  • היי תשאלי גם בפורום, בנות יכולות אולי לתת לך המלצות על רופאים טובים שיהיה המון בהצלחה ודרך קצרה ל
  • תודה מתוקה

בהצלחה לכולנוווו!!!
  • אנחנו כאן תמיד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה