חייבת עזרא ממישהי שמבינה בדיני עבודה - דחוף!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני זוכרת שהיתה פה מישהי שמבינה בדיני עבודה
    אני חייבת לבדוק משהו, אני אשמח לקבל את המייל על מנת להתיעץ
    אני רק לא זוכרת מי זאת היתה

תודה מראש
    שיהיה לכולנו יום נפלא!!!
    ליאורה
4 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב ...

מי שמבינה זו מיטל טלטלול.. אבל היא אחרי לידה אז לא נראה לי שתוכל לעזור
  • אני יודעת שהיא עוסקת והיא רק ילדה.
    אם תכלי לעזור לי ... אני ארשום לך את המקרה
    אני לקחתי חופשה ללא תשלום מהעבודה ואני מתכוונת לחזור אחרי פסח בעזרת ה' לעבודה, עכשיו התברר לי שכאשר אני חוזרת הם רוצים להחזיר אותי בתפקיד אחר - תפקיד פחות טוב ממה שהייתי בו, אני הייתי נציגת שירות כמה שנים ואח"כ העבירו אותי לתפקיד אחראי במוקד ועזבתי לחופשת לידה בתפקיד מומחה ועכשיו אני מבינה שכאשר אני חוזרת הם רוצים להחזיר אותי לתפקיד נציג.
    האם מותר להם?
    שיהיה לכולנו יום נפלא!!!
    ליאורה
  • בוקר טוב

בחוק אין ציון מפורש לגבי תנאי ההעסקה במפורש לאחר הלידה, באופן כללי מעסיק אינו יכול לשנות את תנאי ההעסקה ללא סיכום עם העובדת, אולם שינוי תפקיד אינו מוגדר במפורש בחוק היבש, בבתי הדין לעניני עבודה הדבר נידון פעמים רבות, הכל תלוי בהשקפה של השופט, וחובת ההוכחה של כל צד וצד שאין מדובר בהרעת תנאים

• יקירה היית אומרת שעל זה מדובר
    אז אני הייתי אחראית מוקד ואחרי שחזרתי מחופשת הלידה החזירו אותי להיות נציגת שירות רגילה (עם הזמן השתדרג התפקיד)
    בכל אופן אם אין פגיעה בשכר אז אין מניעה לשינוי תפקיד - לפחות זה מה שנאמר לי כשבדקתי.

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה