1. אני מניקה ושואבת, לרוב נותנת לה ציצי אך לעתים גם חלב שאוב מהבקבוק.
בלילות יוצא לי לתת לה פעם אחת מטרנה, כי היא יותר שבעה מזה וישנה יותר טוב בלילה, וביום זה לגמרי אחרת (הגיוני? בצהרים מאוד רגועה מהציצי ומהחלב שלי) ופחות בוכה, משום מה או שהחלב שלי לא מספיק לה בלילה או שהיא רוצה לישון עם ציצי בפה ומסרבת לישון במיטה, אחרי מטרנה יותר בקלות אני משכיבה לישון במיטה , למה זה ככה? בכל תוקף מסרבת לשכב במיטה, אם לא נרדמת עליי ממש ממש ממש חזק יש בכי מטורף אחרי 3 דקות שהיא מבינה שהיא במיטה ולא עליי...
2. לאחרונה בשאיבה (לפעמים אני שואבת במקום להניק ונותנת לה בקבוק) כלומר זה בא על חשבון ההנקה ולכן אמור להיות לי חלב לפי דרישתה או מספיק כדי לתת לה, לפעמים בשאיבה לא כל כך יוצא לי חלב, ממש ממש גבולה 40-60 CC, לפעמים יוצא יותר (עד 120 CC) היא לרוב כשלוקחת חלב שלי מהבקבוק יונקת60-80 CC , מטרנה רק 60 CC ולא יותר וציצי יכולה שעות... הכמויות בסדר? מה קרה לייצור החלב שלי?
3. "בעיה" אחרת שלי שאיך שהיא לוקחת ציצי היא נרדמת אחרי 5 דקות, ממש יונקת קצת וישנה וקצת יונקת וישנה, ובקיצור בקושי יונקת, מבקבוק אוכלת יותר מהר ואני גם יודעת מה הכמות...האם זה נכון לתת לה בקבוק (חלב שאוב) מהסיבה הזו? כשהיא יונקת מציצי היא רוצה ודורשת בצרחות לאכול כל שעה ,שעה וחצי כשאוכלת מבקבוק אז אוכלת כל שעתים עד שלוש... לתת לה לינוק מציצי לפי רצונה גם אם זה כל שעה? לא מצליחה להעיר אותה והציצי כל הזמן בפנים, משחררת כשממש נרדמת ולא מספיקה לתת לה צד שני...
"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא" : לינויוש, אני מאוהבת בךךךךךך