סרבנות... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת את עזרתכן.
    הבן שלי לא מוכן להכניס כלום לפה חוץ ממטרנה, גם לדייסה בטעמים ולמטרנה לילה טוב הוא מעקם את הפרצוץ בהתחלה.
    אני יודעת ששם המשחק עם ילדים הוא התמדה, אבל הוא כמעט בן 7 חודשים ובקושי אוכל 10-20 cc ירקות/ פירות ביום.
    ניסיתי גרבר פירות וראיתי שהוא יותר אוהב מאשר מה שאני טוחנת, אז נתתי, אבל עדיין - כמויות כמעט אפסיות נכנסות לו לקיבה.
    מה עושים??

תודה

8 תגובות
עמוד 1

• הבת שלי בת 8 חודשים והסיפור די דומה,
    רוב התזונה שלה מתבססת על הנקה והיא באחוזון 4 במשקל, היקף הראש שלה אפילו לא בעקומה.
    איך ההתפתחות שלו? אם היא תקינה אז אין מה להילחץ.
    דבר ראשון תכניסי לך לראש שהכמויות שהוא אוכל קטנות מאוד ולא כמו שאומרים בטיפת חלב.
    דבר שני פשוט תנסי לגוון לו את המרקמים בארוחות - לא לטחון כל דבר אלא לרסק,
    תני לו לאכול מהאוכל שלכם.
    כמה דברים שאת יכולה לנסות:
  • תודה, אני באמת מנסה גם לפני האוכל.
    שכחתי כבר אם זה תקין לאכול כ"כ מעט בגיל הזה...
  • לגביי הפירות..תנסי לגוון לו...כל פעם פרי אחד עד שיפול בגורל פרי שהוא אוהב

• מיטלי, תודה רבה!
    אני אנסה את זה מחר בצהריים.
    את ממש אהרוני לקטקטנים...
    נישנושית, ניסיתי, אבל הוא עקשן....
  • גם שלי לא אכלנית גדולה,
    אבל מצאתי כמה דברים שהיא אוהבת....
    אולי תנסי בננה ואבוקדו וכמו שמיטל הציעה- להעשיר עם שקדימון או סילאן.

בנוסף, השבוע אחות טיפת חלב אמרה לי שכבר אפשר לתת ביצה. ערבבתי ביצה קשה עם עגבנייה והיא טרפההה הכלללל.

חוצמזה תנסי לתת לו ביד ירקות חתוכים לחתיכות שהוא יכול להחזיק ביד (בהשגחה כמובן). אני נותנת לה מלפפון והיא ממש אוהבת להתעלל בו עם החניכיים (עוד אין לה שיניים). חלק כמובן הולך לפח, אבל משהו גם נכנס פנימה....באותו אופן אני נותנת גם לחם- והיא אוכלת מאוד יפה (שוב- בהשגחה צמודה!!!)
  • שקד אכל קערה של ירקות טחונים עד גיל שנה+
    אני אגיד לך איך הייתי מכינה, תנסי, אולי יצליח לך

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה רבה בנות! אתן מקסימות כרגיל!

עכשיו יש לי המון תפריטים לנסות, בתקווה שהשובב ישתף פעולה.

יום נפלא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה