כאבי מחזור והפרשות רירית שבוע לאחר ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    אני מטופלת פוריות לילד 3 לאחר ששני הילדים הקודמים שלי גם ביצענו טיפולי פוריות הטיפול האחרון היה לפני 9 שנים.
    אני שבוע לאחר ביוץ הזרעה אחת שני זקקים מעל 20 וכמובן אובריטל יומים לפני (בתאריך08.03.2010) אני מקבלת פננים לחדירה לתמיכה הורמונלית

אתמול 16.03 היה לי דימום קל בניקוי פנימי ולאחר מיכן הופיעו הפרשות קרומיות
    היום יש לי כאבי בטן של מחזור חזקים וכן כאבי חזה והפרשות כמו נזלת צהובה.

אני יודעת שקיים השרשה שבוע לאחר ביוץ אבל בשני הריונות קודמים לא היה לי סמנים כאלה.
    האם יכול להיות השרשה ואם כן אז אולי יש לי הריון מחוץ לרחם?
    הבדיקה דם שבוע הבא ב-23.03 האם לפנות לרופא או לשבת בשקט ולחכות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אם יש לך כאבים חזקים , את צריכה להבדק. אין מה לדבר על הריון ( ברחם או מחוצה לו אם אין בדיקת הריון חיובית . למרות שלא היה בפעמים קודמות , יכול להיות דימום של השרשה

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה