עדכון קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה: ביום ראשון בסביבות שעה 4 לקחתי את ליאל מהגן חזרנו הביתה הוא רצה קקי עשה בסיר הלכנו לשטוף ידיים הוא השפריץ מים לכל עבר החלקתי נפלתי על צד ימין קיבלתי מכה בבטן מצד ימין. נבהלתי רצתי לקופת חולים הרופא מיד נותן לי הפניה הבית חולים. אני מגיעה לחדר לידה אומרים לי טוב זה אשפוז על בטוח השגחה ל24 שעות. טוב. סבבה מחבירם אותי למוניטור ומה??? צירונים סדירים כל 10 דקות בערך. שמו לי עירוי ממשיכים במוניטור הרופאה באה לבדוק אומרת לי שהמוניטור קצת בעייתי כי יש הרבה ירידות חדות בדופק. למחרת בבוקר עושים לי שוב מוניטור חשבתי שישחררו אותי אמרו 24 שעות. אבל לא... המנהל מחלקת סיכון גבוהה אומר לו אני לא מסכים לשחרר אותך. על אחת כמה וכמה העוברית קטנה בשבועיים. הערכת משקל רק 2100. ואני בשבוע 35 והיא מתאימה ל33.3. והוא רוצה להקדים לי את הניתוח לשבוע 37. אז שבוע הבא ביום שלישי אני צריכה לגשת שוב פעם לחדר לידה לעשות מוניטור ואולטראסאונד מעקב משקל ולקבוע לי תור. אז ככה שבעזרת השם אחרי ערב פסח אני אהיה אמא לשניים. שבוע הבא אני אעדכן מתי הניתוח.

12 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בשעה טובה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • שיהיה בהצלחה

[[[

• בהצלחה
  • אתן לא מבינוצ. זה עוד שבועיים וקצת בערך. מצד אחד אני לא רוצה להתרגש יותר מידי ומצד שני זה מרגש אבל אני די חוששת. כי בכל זאת היא קטנה.

• וואוו מאמי, איך הזמן טס!!!!!!!!1
    שיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!!

אגב, ראיתי שקראת לי, אני פשוט נורא עמוסה ולא מספיקה לענות....

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין

• בהצלחה!
    היא באמת לא גדולה- אבל היא מעל ל-2 ק"ג, אז זה בכל זאת נראה לי מרגיע...
    איזה כיף לך..
  • טוב אז הנה ההמשך.
    אתמול השתחררי הביתה חזרתי התחתי קצת לסדר כי היה קצת מבולגן. לקראת הערב אחרי שאכלנו שטפנו כלים נשכבתי בשפה ונחתי פתאום התחלתי להרגיש ממש צירים. התחיל מכאבי גב תחתון ממש בצורת חגורה. אמרתי טוב אני לא ארוץ למיון אולי זה יעבור כי אולי התאמצתי. עברו שעתיים זה לא עובר. החלטתי לחזור לחדר לידה אישפזו אותי שוב בלי לחשוב פעמים ורק היום שיחררו שוב. עכשיו אני מרגישה מצוין.
    מקווה שזה יימשך ככה עד הניתוח

• תרגישי טוב מאמי ושיהיה בהצלחה!

למה להקדים אם היא כזו קטנה?? לא עדיף שתתבשל עוד קצת בבטן?

למה קיסרי? את לא רוצה ללדת טבעי?.......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אורטלי.
    דווקא בגלל שהיא קטנה רוצים לנתח בשבוע 37 כי הם חוששים שזה פיגור גדילה תוך רחמי למרות שכל הבדיקות תקינות עדיף. שבוע 37 זה לא כזה נורא. חוץ מיזה עד אז היא יכולה לעלות עוד איזה חצי קילו.
    ולגבי שאלתך למה קיסרי. את כנראה לא מכירה את הסיפור שלי אני גם לא רוצה להיכנס לזה אבל אני כבר אחרי 2 ניתוחים קיסריים לכן זה יהיה גם קיסרי.

• לא זכרתי.......העיקר שיהיה בקלות ובבריאות
    המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה