משהו מוזר חייבות להיכנס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות מה קורה?
    אז ככה עוד 3 ימים אני אמורה לקבל יש לי מחזור מסודר כול 28 יום על השעון
    החודש בדקתי בדיקות ביוץ מיום ה14 עד ה19 ולא היה כלום שום קו אני מטוחה שהביוץ היה ביום ה11 או 12 לא נורא קיימתי יחסים בימים האלה טוב בקיצור היום אחר הצהריים אני פותחת את הארון אני רואה את הבדיקות ביוץ אמרתי מעניין מה יהיה עכשיו פתאום אני עושה יצא לי ממש 2 פסים בולטים איזה מוזר הרי לא הגיוני שהיום או מחר יש לי ביוץ לא?
    אמרו לי שאולי אני בהריון אז בגלל זה יצא לי שתי פסים ממש מוזר לא?
    מה דעתכן יכול להיות דבר כזה יש לי מהבוקר כאבים כמו מחזור וכאבי גב משהו מזה מוזר יש לי בדיקת הריון אני בבוקר ב"ה יעשה מעניין אותי מה התשובה ?
6 תגובות
עמוד 1
  • באמת מעניין.

תעדכני.

אוהבת בשמת.
  • אתם לא מבינות היום בבוקר עשיתי בדיקה הריון ואני רואה פס חזק ועוד פס חלש אבל ברור לעין מה אתם אומרות?
  • היי מה אפשר להגיד פה??? רק שיהיה בהצלחה
  • איזה כייף.......

פס זה פס מאמי
  • פס זה פס!

מזל טוב!
  • מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    בקרוב אצל כולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה