היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמעתי את זה מגיסתי עכשיו אני רואה שזה נכון גם ככה אני יתחיל עבודה חדשה זהו סיימתי עם ארומה אור של חיי
שאלה: ואם יצאתי כבר לחופשת לידה מתחילת מרץ, זה כולל אותי או שפספסתי??? "כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא" : לינויוש, אני מאוהבת בךךךךךך
מה זה נותן? מקבלים חופשת לידה כמו שקיבלו עד היום רק שנותנים לך עוד 12 שבועות על חשבונך... את יכולה תמיד לקחת חל"ת... יעל, אמא של יונתן
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
יעלי נכון שאפשר לקחת חופשה ללא תשלום אבל פה מובטח לך מקום העבודה
וממש בזיון באירופה מקבלים על זה כסף ופה כלום --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
תענוגגגגגגגגג
מה חדש בדיוק? [[[
מילה במילה כמו נטלי. יהיה הרבה יותר קשה למצוא עבודה.
אוהבת בשמת
עבודה בעיניים!!! eli צודקת ב100% אלק דואגים לשכבות החלשות.. מי שיכולה להרשות לעצמה כלכלית נשארת בבית עד חצי שנה, רוב מקומות העבודה מאשרים את זה...
זה נכון מי יכולה להרשות לעצמה לשבת בבית עוד שלושה חודשים בלי תשלום. ממש לא פייר היו צריכים לשלם גם ככה הכסף שמקבלים בחופשת לידה זה שכלול של שלושה חודשים אחרונים וזה 75% ממש חוצפה. רחל