מבוהלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    הבוקר גיליתי שאני בהריון . אין מאושרת ממני .חיכיתי המון להריון תקין .
    את הקודם הפלתי.
    אבל כשהתאמצתי בשירותים - דיממתי קצת - אני מבוהלת .
    זה אומר על משהו לא תקין שוב פעם?
9 תגובות
עמוד 1
  • תלכי לרופא לבדוק אל תזלזלי

בהצלחה והמשך תקין בריא ומשעמם

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • כדאי שתלכי לרופא...
    עדיף להיות בראש שקט
    בהצלחה
  • מאוד מקווה שלא!!!! לכי להבדק
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • קבעו לי תור רק ליום ג בערב.
    נראה לי מעוות ללכת למוקד בגלל כמה טיפות דם שנפסקו.
    מה לעשות ?
  • אני לא הייתי מחכה יש מיליון גניקולוגים שיקבלו אותך בלי תור תבדקי במוקד איפה יש רופא תכנסי לאחות והיא תכניס אותך בלי תור.
    אל תלחצי זה יכול להיות שום דבר זה קורה לפעמים בהצלחה
  • אם הבוקר גילית שאת בהריון משמע ההריון מאד צעיר, יעול להיות שזה דימום השתרשות
    בכל מקרה זה שלב שלא יעשו שום דבר לכן לדעתי אין צורך לרוץ לרופא ובטח ובטח לא להלחץ אם זה כמה טיפות שהפסיקו...
  • אני כן הייתי הולכת להיבדק לוודא שהכל בסדר....
  • אם את הקודם הפלת - אני הייתי הולכת להיבדק.

למרות שהדימום יכול להיות מפי הטבעת, בגלל המאמץ, או מהשתרשות - אם ההריון חשוב לך - לכי תבדקי שהכל בסדר. למה סתם לדאוג?3

תתקשרי למוקד של הקופה שלך - יש אחיות זמינות שיוכלו להפנות אותך למוקד נשים, אצלנו בכללית חולון, למשל, יש מרכז בריאות האישה עם אולטרא סאונד + רופא נשים ואחיות - תמיד זמינים למקרים דחופים.
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תלכי לרופא לבדוק

[[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה