עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יצא שלילי הריון כימי מה זה? אני מפסיקה את הטיפולים אין לי כוחות
    מאוכזבת ואני לא יודעת למה הגוף שלי לא תופס
    יש לי 3 חברות פעם ראשונה בינגו למה אני צריכה לעבור הרבה מה עשיתי שאלוהים מעניש אותי

סליחה אני כותבת ובוכה
    אירית
13 תגובות
עמוד 1
  • יפה שלי,
    אני מרגישה את הכאב שלך דרך המייל ולא יכולה שלא לכאוב את כאבך.
    את רוצה להפסיק הכל, להרים ידיים ולא לנסות וזה מובן בהחלט ואף טיבעי.
    אני רוצה להזכיר לך שניסים מתרחשים הכי הרבה כשאנחנו כבר לא מצפים להם (וזה מה שהופך אותם למיוחדים כל כך).
    תעשי הפסקה, תנוחי, אולי תפנקי את עצמך בנופש, או משהו אחר שירחיק אותך קצת מכל הטירוף הזה, אחר כך, קחי נשימה עמוקה, תחזרי לנסות, ולעולם אל תוותרי על החלום, כי את תהי אמא, אין לי ספק בכך.
    הדרך ארוכה, לחלק יותר ולחלק פחות אבל בסוף כולנו נהיה אמהות.
    אצלי, כפי שאת זוכרת, דווקא כשויתרתי זה קרה, אין לי ספק, שחלק מזה נבע מזה ששיחררתי, והפסקתי את המסע המטורף הזה,
    אני ממליצה לך לנהוג כמוני, להתנתק קצת מהמרוץ, אבל לא לוותר לעולם!

אני כאן בשבילך לכל דבר,
    מחזיקה לך אצבעות ומתפללת.
    כיופית.
  • קבלי אלף
  • דינה כיופית אתן נהדרות אני קוראת את מה שכתבן ולא מפסיקה לבכות
    זה הרי לא הגיוני הכל תקין זרע טוב ולרופאים אין דעה בפעם האחרונה היתי אצל פרופסור דור והוא נתן לי את הפרוטוקול ושמעתי עליו רק דברים טובים אז למה למה זה לא נתפס אני לא צעירה ואין לי כוחות לא פיזים ולא נפשיים

כיופית אני נוסעת לחופשה ואני באמת ינוח ויעשה הפסקה אבל לא יודעת אם יהיה לי שוב כוחות לעבור את מה שעברתי
    דרך אגב אני מקווה שהכל בסדר אצלך ואת גודלת שיהיה לך לידה קלה בובה.

דינה יקירה המילים שלך מרגשות אותי ופשוט התאהבתי בך אני יודעת שלכולן יש סיפור אבל כשאני שומעות בחורות סביבי בגילי שנקלטו בפעם הראשונה זה קצת מציק לי שהרי אני יודעת שהכל בסדר.
    אירית
  • היי יקרה שלי
    בלב הולם נכנסתי להודעה שלך וקיוויתי לראות בשורות טובות, אני מצטערת לשמוע שזה לא קרה פעם, ומחבקת אותך חיבוק של אמיצות.
    אני יודעת כמה כואב לך, עברתי הריון כימי לפני חודש וחצי ואני עדין מתאוששת...כי לא זה לא אבל שיש כן קטן אז התקווה גואה ואיתה גם החלומות.
    את לא לבד לא לא לא, ולעולם לא תהיי, את יודעת למה? כי יש ילדון אחד שמחכה לך, את והוא נועדתם אחד לשני, והוא ימתין בסבלנות עד שתורכם יגיע, והוא יגיע , יקרה שלי, אם את צריכה זמן קחי אותו, וכשתוכלי תנשמי עמוק ותחזרי.
    עוד חיבוק אחד לדרך והרבה תקווה ואמונה שזה יקרה בקרוב.
  • שיווה יקירתי תודה על המילים המעודדות שלך זה נכון שאני לא יהיה לבד כי אני דבקה במטרה אבל כל כך קיוויתי שהפעם זה יהיה ביום שלישי היתי קצת נרגשת
    ואתמול כבר לא אני באמת יעשה הפסקה זמן מה ואז נקווה שבפעם הבאה יצליח
    אני מקווה שאת בסדר ואני מאחלת לך מכל הלב אח/ות לנסיך שלך.

רק יש לי שאלה אליך אחרי הריון כימי מתי אמור להגיע המחזור כי טרם קיבלתי?
    שוב תודה ובהצלחה לכולנו
    אירית

• היי מותק
    המחזור יגיע שהבטא תתאפס, אם היא לא הייתה גבוהה אז זה ענין של ימים ספורים.
    גם אני לקחתי הפסקה החודש, אחרי חצי שנה של טיפולים רצופים.
    מאמינה שבקרוב יהיו לנו בחילות אמיתיות (לא רק מלחשוב על עוד טיפול), ונשתגע כי ההורמונים יגדלו לנו בבטן, ונתנפח מהסיבות הנכונות.
    חג שמח יקירתי.
  • ליידי יקרה
    כתבתי לך ביום חמישי אבל משום מה אני רואה שההודעה שלי לא התפרסמה.
    אז אני כותבת לך שוב בלי להתעצל.
    תאמיני לי ויש לי את ההוכחות לכך שהסבלנות משתלמת, ההריון המיוחל של כולנו יגיע זה תהיי בטוחה
    זה שחברותייך בגילך נקלטות זה עוד איתות לכך שאין גיל יש תרגיל ואם אנחנו עושות כל מה שאנחנו עושות בסוף זה יגיע ובגדול.
    כמו שכתבתי לך פעם, האוייב הכי גדול שלנו הוא הייאוש , לזה הרופאים עדיין לא מצאו תשובה אבל נחרצות בטיפולים והורדת לחצים נפשיים והירגעות ולהאמין שיש שם מישהו למעלה שדואג לך והוא יביא לך אותו בזמן ובמקום הנכון זו הנוסחה להצלחה האמיני לי.
    אני בטוחה שזה אצלך רק עניין של זמן, עובדה נקלטת להריון כימי אז תרימי ראש ותמשיכי במסע הלא קל אבל כמו שכל הבנות כאן אמרו לך המשתלם הזה.
    אני דווקא לא הייתי עושה הפסקה , הייתי מתחילה טיפול חדש אבל במקביל נוסעת לחופש כדי להירגע, לא להפסיק העובר החמוד שלך מחכה לך
    אוהבת
    נעמה
  • תודה נעמה מותק על התגובה שלך יש אמת בדברים שלך אני יאמץ את זה
    ושוב תודה לכולן על המילים ועל התגובות שלכן

שתהיה לכולכן חג פסח שמח כשר ופורה ובשורות טובות לכולן

אוהבת
    אירית
  • ליידי יקרה שלי
    המילים שך נכנסו לי ללב אחת אחת אין לך מוסג עד כמה אני מבינה אותך ורגעי המשבר הללו רק מנסים לרמוס אותנו ולא לתת לנו יד לקום בחזרה .
    אבל מה שאנימציעה לך הא לקחת אוויר ולחזור למלאכה זה מאוד חשוב ואף טוב לנפש שלך .

קבלי מליון

• הי מתוקה, אולי קצת מאוחר אבל אני אספר לך: עברתי לא מעט: 4הזרעות, שנכשלו.
    לא ראיתי בטא בחיים ולא פסים., כמה חודשים של הפסקה וסבלנות חיכיתי לאישור לטיפול הפריה,חברה מהפורום שעברה הפריה הצליחה מפעם ראשונה, הייתי בשמיים כי גם אני סוף סוף קיבלתי אישור והייתי בטוחה שאצליח גם מהר!
  • ליידי יקרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה