אחת מכן...מצטערת שחסויה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני משתתפת יחסית פעילה בפורום, צר לי שאני כותבת זאת כחסויה
    אך הייתי מעוניינת לשמור על פרטיותי כרגע , מקווה שאתן מבינות
    בכל אופן רציתי לשתף וגם לשאול.
    נכנסתי להריון מתוכנן ורצוי בנסיון הראשון.כמובן שמאוד שמחתי ואחרי שבדיקצ הדם הראתה בטא הזמנתי כבר תור לאולטראסאונד ראשוני .
    בשבוע 5 התחלתי לדמם דימום מאוד כבד והתקפלתי מכאבי בטן. כל זה קרה לי במהלך יום עבודה. טסתי למיון נשים ושם גם בדיקת בטא וגם אולטראסאונד אבחנו את העבודה שההריון לא צלח. הרופא אמר הריון כימי, הרופאה אמרה שזו נחשבת הפלה לכל דבר...
    בכל אופן אני 3 ימים אחרי והרגשות שלי כל כך מעורבים. מצד אחד עצובה ומאוכזבת ומצד שני שמחה שאם כבר זה היה צריך לקרות אז בשלב הזה ולא בשלב מאוחר יותר.
    אני צריכה לעשות ביום ראשון בדיקת דם לוודא שהבטא התאפסה.
    השאלה היא איך אני אדע מתי יגיע הביוץ? מה הולך לקרות מעכשיו?
    יגיע עוד מחזור אחרי הדימום? שאלתי במיון אבל אתם יודעים איך הם שם.נותנים תשובות קצרות וענייניות והרופא שלי לא מקבל עד אחרי החג.
    הדבר היחיד שהם אמרו לי שאני לא צריכה לחכות למחזור הבא ואפשר כבר החודש לנסות. אבל איך אדע מתי ואם בכלל יהיה ביוץ?

מישהי חוותה?ואיך התמודדתן?

תודה לכל מי שתבחר לענות לי
13 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קבלי
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • קבלי
  • צר לי לשמוע

]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

• עשו לי כבר אולטראסאונד והרחם ריק, אין בו זכר ושריד להריון...בעיקר כי זה היה צעיר מאוד.
    אני מניחה שאחת מהסיבות שאומרים להרבה נשים לחכות זה בגלל שאחכ קשה מאוד לדעת גיל הריון ותל"מ משוער, וזאת משום שלא ידוע בוודאות מתי הבטא התאפסה בדיוק ומתי אחכ היה ביוץ/או מתי בכלל נחשב איחור.
    בכל מקרה קניתי ערכות ביוץ כי החודש באמת אין לי מושג אם אני אבייץ(פעם ראשונה שאני משתמשת בזה, בהריון הקודם שעבר בהצלחה נקלטתי מייד לא בדקתי ביוצים ולא כלום )
    יכול להיות שזה בולשיט אבל בשביל השקט שלי שאדע שהביוץ שלי והדוף שלי חוזרים לעצמם

תודה לכל מי שהגיבה ועל העידוד
  • קודם כל קבלי
  • היי, מצטערת לשמוע

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • היי
    גם אני עברתי הריון כימי, לפי מה שאמר לי הרופא אין צורך לחכות..
    אצלי איך שנגמרו הדימומים,ספרתי וטבלתי כרגיל ונקלטתי בביוץ הראשון מבלי לחכות..
    התאריך המשוער בהריון שלי היה היום הראשון של הדימום של ההריון הכימי..
    וברוך ה' הבן שלי כבר בן 2.5.. והיה לי הריון מדהים איתו...
    לדעתי האישית בלבד.. שבוע לאחר שנגמרים הדימומים(מהיום ה14 לערך כולל) קיימו יחסים יום כן,יום לא..ובכלל כל המרבה זה משובח(ואם יש לך את הערכת ביוץ אז( לי אישית היא עזרה המון
    זכרי שמהרגע שמופיעים ה2 פסים החזקים זה אומר שהביוץ יגיע בין 24-48 שעות לאחר מכן..(אם אינני טועה אם זה 36 או 48 רשום לך בהסבר בערכה)
    מתוקה,אני מאחלת לך המון בהצלחה ל במהרה..
    ולהריון תקין לחלוטין
  • מתקנת טעות
    גיל ההריון שלי נקבע מהיום הראשון של הדימומים של ההריון הכימי(כאילו שמהיום הראשון של הדימום זה כמו ווסת אחרונה...)
  • בוקר טוב מאמי
    קרה לי אותו דבר
    לפני הכניסה להריון בבןש לי גם כן נכנסתי להריון ואחרי 15 יום של איחור דיממתי ואמרו לי שזו הריון כימי אבל הם אומרים שזה הפלה
    הדימום הזה נחשב מחזור ואחרי 14 יום של תחילת הדימום היה עוד ביוץ ( אם הביוץ שלך 14 יום)
    אני אחרי ההפלה הזו זאת אומרת בזמן שאני חייבת לקבל מחזור עוד פעם נכנסתי להריון בבן שלי ושילמתי 40 שבועות של הריון

..]

[.]

[.

• לפני ההריון של יותם היה לי הריון שראו רק בבטא, אחרי שבוע של ידיעה שאני בהריון התחלתי לדמם והלכתי למיון וגם שם נאמר לי שלא רואים כלום וזה הריון כימי ופשוט לחכות שהכל יצא ושהבטא מתאפסת. אני אומנם לא חזרתי על הבטא ואחרי שהדימום הקשה נגמר פשוט ניסיתי שוב להכנס להריון וקיבלתי מחזור וממש אחרי המחזור נקלטתי לעוד הריון וב"ה נולד הנסיך הקטן שלו חיכיתי קצת יותר מ6 שנים.
    שיהיה לך בהצלחה ובשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה