יעוץץץץץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן מאחסנות צעצועים של אמבטיה באסה להיתקלח עם זה

אור של חיי
10 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו מקלחים את לינוי בגיגית, זה מאוד נוח, חוסך מיים ומצד שני היא יכולה לשבת במיים ולשחק עם צעצועים.
    אחרי המקלחת אני שוטפת עם סבון ומיים רותחים את הגיגית ואת הצעצועים, שמה את הגיגית בפינה של חדר אמבטה ואת הצעצועים זורקת לתוך הגיגית

[[[
  • ניסיתי גיגית לא היה מוצלח

אור של חיי
  • לינוי אוהבת גיגית

[[[
  • אפרופו צעצועים של אמבטיה, אני לא יודעת אם ראיתן את הכתבה שעשו על זה בחדשות - על צעצועים מצפצפים כאלה שהמים נכנסים לתוכם דרך חור ולא מתייבשים שם ומה שמצטבר שם זה פטריות / עובש וחיידקים שלא נדע
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • אוייי ואבוי... הבהלת אות אורית ...
    אני הולכת להעיף את כל הצעצועים המצפצפים מהאמבטיה...
  • אני גם מעיפה נכון לייבש על החלון ניראה איך אני עושה זאת תודה בנות

אור של חיי
  • לנו יש סל רשת תלוי על הקיר שאני אוספת הכל בפנים והמים מטפטפים לאמבטיה והכל מתייבש

• אופירי שלי מתקלחת כבר בכסא שמיועד לכך ואת האמבטיה הפכתי לארגז צעצועים של המקלחת.
    את כל זה אני מרימה מעל ארון שיש לי במקלחת מאחורי הדלת.
  • נו, כמו לשולי, יש רשת תלויה שבא אנחנו מאחסנים את צעצועי האמבטיה.

• ניסיתי רשת אבל זה נהיה לי מגעיל הרשת אני יקפות לקנות רשת אחרת
    תודה בנות

אור של חיי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה