חשבתי שנגמר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התקופה הקשה עים אור, אבל לצערי טעיתי בגדול והמצב הולך ומחמיר ואפילו נהייה גרוע ביותר, הגעתי למצב שחשבתי לשים אפילו קץ לחיים האלו
21 תגובות
עמוד 1
  • ואי מאמי, אל תדברי ככה

[[[
  • אני יודעת שאת צודקת ובהחלט עליהם אני חושבת, ומצאתי לאור טיפול רק שהוא לא מוכן ללכת אפילו באו 2 ממחלקת הרווחה וגם היועצת והוא פשוט לא זז ודיבר גם אליהם לא יפה. קם מהמיטה התארגן והלך. ואני פשוט נשברתי. ביקשתי באופן דחוף טיפול לעדן וגם לי ותאמיני לי שאני לא מתביישת לקבל טיפול, פשוט חשבתי שאחרי הגהינום שעברתי עים הגרוש שלי והטיפול שקיבלתי והצלחתי לגדל אותה בצורה טובה ויפה שזהו זהו נגמר הסבל והוא מאחוריי, והיום היום הבן שלי ילדי מתנהג אליי בצורה מחפירה. בחיים לא חלמתי לשמוע אותו מדבר אליי ומברך אותי בכל כך הרבה ברכות. אלוהים כמה זה קשה, הלב שלי לא עומד בזה ואני בוכה כמעט במשך כל היום
  • וואו בובה! יש לי כל כך הרבה מה להגיד אבל גם אין לי מילים...
    אין אפשרות דרך בית משפט לעשות משהו? להגיד שהגרוש מסית אותו נגדך כל הזמן ואולי למנוע מהם להיפגש... או שהפגישות יהיו תחת השגחה צמודה של עו"ס??

מקווה שהתקופה הזוועתית הזו תעבור לך במהרה ותרווי נחת מעדן ויותם ומי ייתן גם מאור!!!
  • השבוע שמעתי בתכנית של סופר נני ודליק
    שזה גיל קשה, ההורמונים משתוללים וקשה מאוד להורים
    תגידי מה עם פנימייה חקלאית עם מרחבים?
    כמו בן שמן, מקווה ישראל וכו' זה יכול להיות נהדר
    וחוויה עבורו ואולי זה יעשה לכולם רק טוב

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • מאמי שלי חוץ מחיבוק חם ואוהב אני לא יכולה לעזור לך
    תפני לעזרה

• ואאייי מאמי
  • מה שג'ולי כתבה יכול לעזור אולי, תדברי עם הבחור שהיא ממליצה עליו

[[[
  • היי סיגלית,

הפורום הנהדר הזה מהווה קבוצת תמיכה נפלאה לכולנו.
    אמא שלי היקרה הינה מטפלת ברייקי והילינג היא אשה חכמה ומתקשרת נהדרת.אני רוצה להזמין אותך לבוא אליה לטיפול,פגישה,ערב מדיטציה.אולי תקבלי שם כמה כלים שיעזרו לך עם ההתמודדות הקשה שאת עוברת כרגע.כמובן ללא תשלום,נגעת לי ללב ואני רוצה מאוד לעזור.הדבר העיקרי שאת יכולה לקבל מאיתנו זו תמיכה.אמא כבר עזרה להרבה אנשים במצבים קשים.
    אנא תיצרי עימי קשר,אל תישארי לבד להתמודד.

לימור

[email protected]
    ובפייסבוק-חזיזה לימור.
  • לימורה תודה רבה רבה, והאמת כל עזרה במצבי הנואש תיהיה מבורכת
  • בפסייבוק זה מביא לי כמה לימור חזיזה אז אשמח אים תנסי את כי במייל זה החזיר לי בחזרה
  • אוווווףףףףףף

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• מאמי

• אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    כ"כ קיוותי שזה מאחורייך.....
  • אויייי..
    אני יודעת ש-קיווית שאפשר כבר להסתכל על עתיד יפה יותר.
    שהכל כבר מאחורייך ומעכשיו הכל יהיה ורוד..

אבל יש נפילות בדרך.. הדרך על העתיד הנחמד, השקט והמוצלח היא לא כזו קלה..
    אבל את חייבת להסתכ על מה שקרה כעל נפילה בדרך ו- ממשכיכים הלאה!! לא מוותרים על אור ולא
    מרימים ידיים..

אלא אם כן המצב כבר ממש הדרדר ואז- חייבים לחשוב על משהו אחר..

את אימא מסורה, תומכת ומדהימה.. אין לי ספק בזה!!
  • האמת הנפילה הזאת גדולה מהחיים זה משהו שלא ניתן היה לחזות והאמת לא מאמינה שאפשר לתקן משהו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה