מתכוננת לטיפולי הפריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכול הבנות בפורום.. אני חדשה פה בפורום הזה. עד לא מזמן ההיתי בפורום מנסים להכנס להריון. אני ובעלי מנסים כבר שנה ושלושה חודשים להכנס להריון ללא הצלחה. רק אחרי שבעה חודשים החלטנו לבדוק עצמנו . וגילינו כי לבעלי יש זרע חלש. ההמתנה הארוכה הזו לילד התישה אותי נפשית. הרופא ביקש להמתין חודשיים ולבצע שוב בדיקת זרע. שגם זו לא יצאה טוב הוא הפנה אותנו להפריה חוץ גופית. מצד אחד אני שמחה שסוף סוף הדברים זזים,ומצד שני אני מפחדת נורא אני מקווה לטוב.. ונעבור את זה ב"ה שיהיה לכולן בהצלחה ושהמרוץ לבייבי שאנו כלכך רוצות יגמר כמה שיותר מהר.

יסמין
7 תגובות
עמוד 1
  • שבוע טוב !

קודם כל שיהיה בהצלחה !

כן , הדברים זזים אבל חשוב גם כשעושים טיפולים לא לשכוח להתפלל!

אני 5 שנים מצפה לילד אז את יכולה " להתעודד " אני מקווה

שכבר בטיפול הראשון תקלטי בע"ה ואחר כך יבואו ילדים אחד אחרי השני .

אל תשכחי להיות בשמחה תמיד השמחה עוזרת המון והעצב יכול רק להכשיל
    חס ושלום אז תהיי בשמחה והכל יסתדר בע"ה .
    שיהיה בהצלחה ותבשרי לנו בשורות טובות במהרה !
  • תודה לך... ושבוע טוב. אין ספק שצריך להתפלל ולקוות כל הזמן לטוב. אני יודעת שלכל אחת סיפור אחר כאן. אבל אני מאחלת לנו ולכל בנות ישראל שיתגשמו חלומתינו לטובה ושנזכה להיות אימהות בקרוב מאוד. בהצלחה לכולן ושבוע טוב

יסמין
  • אין ללך ממה לחשוש, הטפולים עמצם לא נוראיים כל כך מבחינה פיזית, תקחי את הכל בקלות ועם המון אופטימיות !!!!
    איפה תתחילו לטפל?
    שיהיה בהצלחה !!!
  • תודה לך מאמי. זה מרגיע מה שאת אומרת...אני יטופל בקפלן.בליווי ד"ר יובל אור

יסמין
  • היי יסמין....

בחרת בבית חולים מעולה... היחידה שם מצויינת הרופאים והצוות מקסים....
    אני הייתי מטופלת באסותא... ואז עברתי לקפלן...

מאחלת לך שיהיה לך הצלחה מהירה כמו אצלי...(טפו טפו טפו)

ד"ר אור וד"ר בארש.... טיפול ראשון שם הצליח ברוך השם....

אחרי שנתיים קשים של טיפולים ...

בשורות טובות, ובהצלחה
  • תודה לך מאמי. שמעתי הרבה על ד"ר אור וגם על מנהל המחלקה ד"ר בארש . מקווה שיהיה טוב ב"ה . והצלחה לכולן.. שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות.

יסמין
  • שלום לך יסמין!!!
    אני ובעלי מנסים 8 חודשים, אך ללא הצלחה, אצלי פרופיל הורמונלי תקין, ואצל בעלי בדיקת זרע ראשונה יצאה בינונית, כלומר 14 מיל' במקום 20 מיל'. עוד מעט יעשה בדיקה חוזרת, בכדי לקבל תוצאה סופית. בינתיים הרופאה שלי המליצה לעבור בדיקה אצל אורולוג, בעלי לא מתלהב מללכת לאורולוג....

אם אפשר לדעת כמה זה ערך של זרע חלש?

בהצלחה!!!

וחג פסח שמח!!!

אלונה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה