מתנה ללידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן
    תוספת מהממת למשפחה:
20 תגובות
עמוד 1
  • טוב אני לא ממש מבינה בצעצועים לבנים מכורח הנסיבות...אבל סתם מבורות...בנים הולכים עם עגלה ובובה? נשמע לי מצחיק

[center]

• אני קניתי לעידן בובה ועגלה בדיוק מהסיבה שאת רוצה לקנות והוא לא התייחס אליה רק התעלל בה חח..
    עדיף משהו שהוא אוהב
    את יכולה לשתף אותו בטיפול האמיתי בתינוק שיוולד ב"ה זה יותר כיף להם]

• אני חושבת שכדאי לקנות לו את מה שהוא אוהב

[[[
  • לכל השובניסטיות- יש גם בנות שלא אוהבות בובות ועגלות...
  • אנחנו קנינו ומה שקרה זה שחטפנו בזה אחר זה בהלה לא נורמלית-
    כל פעם מישהו אחר הזדעזע כשראה את הבובה, שנראית בדיוק כמו הדבר האמיתי ובאותו גודל, זרוקה איפשהו בבית, כל פעם נחרדנו לשבריר שניה שזאת התינוקת, במיוחד אם זה קרה בלילה בחושך, ופשוט בסוף החלטנו לזרוק את זה....
  • אז באמת לכל השובניסטיות - אני חשבתי כמוכן ולא קניתי לו בובות ולא כלום וקיבלתי בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רציני! הוא לא כמו כל החברים שלו הוא חולה גלגלים!!!! ח-ו-ל-ה גלגלים! לכן חשבתי אולי לגוון לו בצעצועים אבל מפחדת שיקרה מה שקרה לעדי - שאחרי שבוע לא ישים לכיוון וימשיך לשחק בשלל המכוניות טרקטורים משאיות שלו.

התכוונתי למשהו כזה:
    http://www.toys4us.co.il/new/product.asp?ProdID=282451
    אם זה לא ברור זה משהו שבגודל של שחר... ענק ענק מנקר עיניים שהוא יוכל להתלהב שהתינוק קנה לו.

אני מכירה את המכוניות האלה של משפחת קדמוני
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אומנם יש לי בת בכורה ולא בן
  • מה שהוא אוהב!
    אפשר אולי לבקש ממישהו שיביא לו בובה במתנה
    אבל נשמע הרבה יותר כיף לקבל מהתינוק מתנה שהוא ירצה ויאהב.

• זהו החלטתי
    תוספת מהממת למשפחה:
  • הבן הגדול קיבל משאית של מגה בלוקס כשחזרנו מביה"ח עם השני, זו משאית גרר שבתוכה שלש מכוניות, עד היום הוא משחק בזה והקטן גם אוהב לשחק עם זה.
    האמת שדווקא לפני כמה ימים הייתי איתם באיזה שהוא מקום והם מצאו עגלה עם בובה ובקבוק לבובה. שניהם רבו על העגלה
  • לדעתי תקני לו מה שהוא רוצה...

]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

• וואו! האמת שאני די מופתעת מהתגובות שלכן
    אז הנה הסיפור שלנו- לי יש ילד בן 3,
    הוא אף פעם לא שם על בובות, על העגלות של הבובות כן מסיבות מובנות- הגלגלים...
    אבל- ברגע שהבין שאני בהריון ויש לי תינוק בבטן- זו היתה הדרך שלו להתמודד עם כל העניין.
    יש לו בבית בובה של חיה בכלל- ממש לא של בובת תינוק. וזה ה"תינוק" שלו! הוא הולך איתו לישון,עושה לו אמבטיה במסננת, עושה לו נעים בטוסיק כדי שלא יבכה, ככה הוא מתכונן לתינוק שיהיה לנו, הוא גם המציא לתינוק שיש לי בבטן שם וזה עוזר לו לדבר עליו ולהתייחס אליו. לא קוראים לו אצלנו בבית "התינוק" אלא בשם שהבן הגדול שלי המציא לו. הוא מתרגש מזה שיהיה לו אח ומתעסק עם זה הרבה.
    אני חושבת שזה נהדר שתקני לו את מה שהוא אוהב, אבל אני גם חושבת שאם היה לו הצורך הנפשי לאמץ בובה כתינוק הוא כבר היה עושה את זה. קשה לי להאמין שאין לך בבית שום בובה של חיה או דמות אחרת בבית...
    האמת שממש ממש הפתעתן אותי- זה סמל בשבילם, אין בזה שום דבר גברי או נשי...
  • יש לי שני דברים לכתוב,
    אחד, לפי דעתי תקני לו מה שהוא אוהב,
    יואב עד היום מדבר על הרכבת שרותם קנתה לו שהיא באה....

לגבי עגלה,
    דווקא יואב שלי התעקש שנקנה לו עגלה, ובהתחלה לא רציתי כי הוא בן,
    אבל אחר כך קניתי לו עגלה, אבל בלי בובה, אלא עם פו הדוב, סוג של התפשרות
    יום נישואין
  • מנסיון בנים מתים על עגלה עם בובה וגם על מטבח, ובקיצור הם אוהבים כל דבר שהם רואים את אמא ואבא עושים (ואצלי בעלי זה שמבשל ולא אני
  • לי יש בת בבית, והאמת שהיא אמנם משחקת עם בובות, אבל מאוד מתלהבת מטרקטורים
  • שמחה לראות שיש עוד שחושבות כמוני...
    תחי השיוויוניות המגדרית בגיל הזה
  • חייבת להגיב: ( )
    כידוע, יש לי בת ושני בנים.
    הבת מילדותה המוקדמת העדיפה מכוניות, מטוסים והרכבות מסובכות.
    הבן האמצעי (היום בן 10) תמיד העדיף בובות, עגלות וחיות פרוותיות. מה שמקשט כיום את הספרייה בחדרו הן בובות פרוותיות קטנות שמונחות בעדינות על המדפים... (לכל הדואגות: הוא בן לכל דבר ועניין... אפילו מתעניין בבנות... )
    ואילו הצעיר (כמעט 3.5) אוהב במידה שווה מכוניות ובובות...

סליחה... סתם מצחיקה אותי המגדריות הגורפת בגילאי הפעוטון...

סוכנת יקרה, קני לו את מה שהוא הכי אוהב. וצדקה חברתי שאמרה שמדובר על סימבול למצב העכשווי בחייו של הפעוט, ולא על שום דבר אחר.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • כבר ברור לי שאקנה לו משאית או טרקטור ענק.

אני רק חייבת להגיד למי שכתבה על לישון עם הבובת פרווה הזו ששחר ישן עם הטרקטור שלו
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אנחנו קנינו עגלה כי הוא ביקש ולהגיד לך זה זרוק
    הוא בהתחלה התלהב ועכשיו שבאים אליו חברים
    הם משחקים איתה והוא עם הטרקטורים והמשאיות
    לדעתי לי על משאית או טרקטור גדול, הם מתחרפנים מזה
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

• תוספת מהממת למשפחה:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה