זקוקה למענה נאושות!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה להיכנס להריון כבר 5 חודשים לאחר שימוש של כשנה וחצי בגלולות.
    האם זה נכון שלאחר שימוש בגלולות תיתכן תקופה שהאישה אינה פוריה כלל? מה זה אומר? שלא מתרחש ביוץ? אם לא מתרחש ביוץ אז איך יתכן שקיימת ווסת? הווסת שלי מאז הפסקת הגלולות היא כל 4 וחצי עד חמש שבועות באופן קבוע. יש לציין שכך היה לי גם לפני שהתחלתי ליטול גלולות.. האם ייתכן שאני מקבלת מחזור אך לא מבייצת?
2 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שיש קשר בימיוחד שכבר ניקית את הגוף מהגלולות.
    יש הרבה סיבות שבגללן לא ניכנסים להריון...אולי אתם לא מקיימים יחסים בזמן הביוץ?
    אולי יש לך ביוץ מאוחר?
    אולי מתוך לחץ ומחשבה על ההריון?
    יש הרבה סיבות..אני מציעה לך להפסיק לקיים יחסים בשביל להכנס להריון ולהיתמקד בלהנות עם בן הזוג שלך..ככל שתהיי יותר רגועה ופחות תחשבי על ההריון כך הסיכוי להריון גובר..
    ואם את עדיין חוששת את יכולה לגשת לרופא נשים שלך שיבצע בדיקות
    בהצלחה

• ממש לא קשור לגלולות! את הרי מקבלת מחזור באופן סדיר אז אין לך מה לדאוג
    ייתכן אולי שיש בעיות אחרות...זרע נמוך או שאולי אתם לא עושים את הדבר הנכון בזמן הנכון
    נסי להרגע, את מנסה יחסית מעט זמן
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה