אני מניחה שהרבה פעם כבר שאלו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על טיפים לגמילה

[[[
5 תגובות
עמוד 1
  • טיפים שלי:
    הרבה סובלנות .
    אם מחליטים שמורידים אז לא שמים את טיטולים בחזרה אחרי אי הצלחה שיכולה להיות או נסיגה .
    יחד עם זאת לזרום עם הילד , לראות שהוא לא מפחד מעניין . לא לקואס אלא ללכת דרך צ'ופרים .
    יש קלטת שקצת עזרה לנו " בלי טיטולים" של חני נחמיאס .
    לזכור שעניין קקי יכול לקחת יותר זמן מפיפי . אצלינו היה דילאי של חודש וחצי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אלינוש תודה רבה

[[[
  • אני עוד לא יודעת כמה זה יעבוד אבל זאת הטקטיקה שלנו...
    עכשיו אנחנו בקטע של לא בדיוק גמילה אלא הכנה לגמילה
  • גמילה זה מאוד אישי, וכל ילד יש לו צרכים וחששות אחרים.
    אני יכולה להגיד לך את דעתי ומה עבד אצלנו:
    1. לזהות שהילד בשל ומוכן לגמילה - מבקש להתפנות או לפחות מתריע שעושה בחיתול, מגלה רצון ועניין בגמילה (אם זה לא יבוא מהילדזה לא ילך).
    אפשר ללכת איתו יחד לקנות תחתונים ולהלהיב אותו
    2. בשלב הראשון להזכיר להם מידי פעם ולשאול אם צריך
    3. לא ללחוץ יותר מידי אם באמצע הגמילה (אחרי כמה ימים) הילד מבקש חיתול. פשוט לזרום איתו. לנו היה יום כזה אחרי שבועיים של גמילה ושלחתי אותו לגן עם חיתול. אחרי שעתיים הם הורידו לו אותו כי הוא ביקש.
    4. עם כל הקושי - ואני יודעת שזה קשה - לא להתעצבן שבורח להם, אפילו ם יום שלם הם מפספסים (בכוונה או לא)
    5. אם זאת בת - אז ללבוש יותר חצאיות; אם בן אז אפשר לתת לו מידי פעם "להשקת" את העץ/ דשא (לא כולם אוהבים את זה אבל אצלי זה עבד יופי

• אני בדעה של מיטל

לנו יש בעיה של קקי שחר לא מוכן לעשות קקי
    קניתי לו את הדיסק האסלה הקסומה אני רואה שזה מתחיל לעזור הילד מתחיל לשבת בשירותים לעשות קקי (יש פיפוסים אבל משתפר)
    פיפי יש פעמים שצריך לקחת אותו ויש פעמים שהוא מבקש והולך לבד
    בגן לדוגמא לוקחים אותו הוא לא מבקש
    בבית שמתי לב שהוא משחק ויש לו מלא גירויים מסביב הוא לא מבקש
    שאין לא הרבה גירוים ודברים שמפריעים הוא מבקש

בהתחלה תלכי איתה לשירותים בהתחלה תלכו הרבה לאט לאט תעלי את המרווח שבין הפעמים שהיא הולכת לשירותים

בהצלחה

אם ישעוד שאלות תשאלי
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה