פרה-סינקופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    מצטערת שזה ארוך.
    זו פעם ראשונה שאני כותבת בפורום זה, אני רוצה להתייעץ איתך לגבי התופעות שיש לי. מה ניתן לעשות? מאוד מקווה שתוכל לענות לי.
    מדי יום עולה לי הדופק עד כדי חוסר יכולת לתפקד, הישיבה בעבודה מקשה עליי ואני מוצאת את עצמי מרותקת לכסא לפחות לחצי שעה עד שהדופק חוזר לנורמה. העליות בדופק נגרמות מפעילות מתונה ורגועה כמו הליכה במסדרון ואף לעיתים ללא התראה מוקדמת.
    קרה לי כמה פעמים שנפלתי כתוצאה מכך, פשוט חוסר תחושה ברגליים וכתמים שחורים בשדה הראיה, מלווה לפעמים בגלי חום והזעות.
    יש לציין כי התופעות קרו לי גם בהריון הקודם, וגם אז נפלתי מספר פעמים אולם הרופא דאז לא ייחס לכך חשיבות.
    בין ההריונות לא קרו לי תופעות כאלה כלל וגם לא לפני.
    בדיקות שעשיתי= א.ק.ג. תקין, אקו לב תקין, הולטר, נאמר לי שאין פתולוגיה

Minimum HR-3 Interval: 59 bpm at 3:17
    Maximum HR-3 Interval: 148 bpm at 8:50
    Average HR-24 Hours: 94 bpm
    Minimum HR Hourly: 75 bpm at 3:00
    Maximum HR Hourly: 124 bpm at 9:00

את ההולטר עשיתי מיום חמישי צהריים עד שישי צהריים, אני לא עובדת ביום שישי ולכן זהו היום הכי רגוע אצלי, ומוקדש למנוחה, בעוד שבעלי דואג לקחת את הילדה לגן ולעבודות הבית.
    בשאר ימי השבוע יש לי קפיצות דופק הרבה יותר חמורות.
    אני ממש אובדת עצות, לא יודעת איך להמשיך ולתפקד בשלושת החודשים שנותרו לי.
    אני מאוד חוששת מעוד נפילה או מאירוע שיקרה בנהיגה. רופאת נשים אמרה שעל פי התיאורים שלי אסור לי לנהוג
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה