נוזלים באוזן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות ..

אני זוכרת שקראתי כמה הודעות כאן על נוזלים באוזן .

אשמח אם תשתפו אותי מה היו הסימנים של הילד כלומר מבחינת דיבור ושמיעה

הבננה שלי בת 3 אוטוטו והמשפטים שלה לא כלכך מובנים למי שלא מכיר אותה כלומר אני מבינה אותה מצויין אבל מישהו זר מתקשה להבין את הדיבור .
    משום מה מבחינת שמיעה לא נראה לי שיש כל בעיה (לא שעשינו בדיקת שמיעה לאחרונה) .
    הנוזלים באוזן מטרידים אותי כי בכל ביקור אצל הרופא הוא ראה נוזלים אבל כשדברתי איתו על מצב קבוע של נוזלים באוזן הוא טען שבגלל שכל הבדיקות שלו נעשו כשהילדה חולה לא ניתן לדעת בוודאות שזה מצב קבוע ושנבדוק בתקופה נקייה ללא מחלות .

השאלה שלי האם שמתם לב לשמיעה ירודה ? אני לא מרגישה שהשמיעה שלה ירודה בכלל אבל אולי זה משפיע על הדיבור יש מצב ? אשמח אם תשתפו מנסיונכן .

3 תגובות
עמוד 1
  • לבייבי שלי יש נוזלים באוזן.

אין סימנים מבחינת דיבור ושמיעה, הדיבור שלה מתאים לגילה ומשתפר. הלכנו להיבדק בגלל דלקות אוזניים חוזרות.

הבדיקה היתה כאשר הילדה היתה ללא צינון / דלקת, והכל זאת הרופא ראה נוזלים מאוחרי עור התוף.

אם הבת שלך היתה מקוררת באותה תקופה, אז באמת יתכן שהנוזלים היו קשורים להתקררות ואח"כ הם התנקזו לבד.

אם את מודאגת, פשוט תקבעי תור לרופא אף-אוזן, שיבדוק (זה רק להסתכל באמצעות פנס) ותבואו אליו כשהיא בריאה.

• תודה
  • בשלב זה היא מקבלת 2 תרופות שהמטרה שלהן זה לייבש את הנוזלים, ועוד 3 שב' יש לנו ביקורת ואז נראה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה