ד"ר ישי- פרה סינקופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    סליחה מראש מכול השותפים/ות לפורום זה, על שאני כותבת כאן, אני פשוט חייבת להתייעץ עם רופא בנושא הזה.
    זה קצת ארוך...
    מדי יום עולה לי הדופק עד כדי חוסר יכולת לתפקד, בנוסף הישיבה בעבודה מקשה עליי לנשום סדיר, אני מוצאת את עצמי מרותקת לכסא פעמים רבות עד שהדופק חוזר לנורמה.
    העליות בדופק נגרמות מפעילות מתונה ורגועה כמו הליכה במסדרון ואף לעיתים ללא התראה מוקדמת.
    זה נמשך למעלה מחודשיים, ורק הולך ומחמיר עם ההתקדמות של ההריון והתחממות מזג האויר.
    קרה לי כמה פעמים שנפלתי כתוצאה מכך, פשוט חוסר תחושה ברגליים וכתמים שחורים בשדה הראיה, מלווה לפעמים בגלי חום והזעות.
    יש לציין כי התופעות קרו לי גם בהריון הקודם! וגם אז נפלתי מספר פעמים! אולם הרופא דאז לא ייחס לכך חשיבות.
    בין ההריונות לא קרו לי תופעות כאלה כלל וגם לא לפני.
    בדיקות שעשיתי= א.ק.ג. תקין, אקו לב תקין, הולטר, נאמר לי שאין פתולוגיה, אלו תוצאות הדופק:

Minimum HR-3 Interval: 59 bpm at 3:17
    Maximum HR-3 Interval: 148 bpm at 8:50
    Average HR-24 Hours: 94 bpm
    Minimum HR Hourly: 75 bpm at 3:00
    Maximum HR Hourly: 124 bpm at 9:00

חשוב: את ההולטר עשיתי מיום חמישי צהריים עד שישי צהריים, אני לא עובדת ביום שישי ולכן זהו היום הכי רגוע אצלי, ומוקדש למנוחה, בעוד שבעלי דואג לקחת את הילדה לגן ולעבודות הבית.
    בשאר ימי השבוע יש לי קפיצות דופק הרבה יותר חמורות.
    אני ממש אובדת עצות,
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    מי שאמור לקבוע שאת צריכה מנוחה/שמירת הריון , הוא הרופא שעוקב אחר ההריון שלך , על פי שיקול דעתו או בהמלצת רופא מומחה ,

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה