מישהי ניסתה או מכירה את המכשיר הזה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

6 תגובות
עמוד 1
  • לא ניסיתי אבל שווה לנסות....
    תעדכני אותנו
  • ממליצה לך בחום טנס לידה, לא את זה פשוט סתם חבל על הכסף.
    יש לך מיד שרה טנס לידה אומנם דגם משוחלל פחות אבל הוא מותאם ללידה אני בלעדיו לא הייתי עוברת את מחצית מהכאבים, עד שלבי הלידה המתקדמים הוא עשה עבודה נפלאה, קונים רק את האלקטרודות חדשות 80 ש"ח והמכשיר בפיקדון.

הוא מותאם לפי דרגות ושלבי הלידה והכאב, השלב האחרון לא עוזר כבר אבל עד אז ממשששששששששששששששששששששששש עזררררררררררר לי.

תיפעלנו בדיוק כמו שמוסבר היה טוב ביותר.

צריך להתקשר להזמין יש סניפים מסויימים של יד שרה שמחזיקים בו ולא תמיד יש כולן קופצות, אני כבר בשבוע 34 חטפתי וסיפרתי שיש לי צירים ואין לדעת מתי אלד בסוף ילדתי ב42

• שמעתי עליו - מעולם לא ניסיתי

אין כסף, מה לעשות
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אלוהים ישמור לא היה לי מושג שקיימים דברים כאלה
    ואת האמת לדעתי שווה לנסות

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • רציתי להתקשר ליד שרה אבל פיספסתי... כי הם סוגרים ב12
    מחר ננסה להשיג אותם