בא לי לבכות :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
    אתמול אחרי שקיבלנו את פרוט הישרכארט החלטנו שאנחנו חייבים לצמצם הוצאות..
14 תגובות
עמוד 1
  • מעצבן

שיש מבצעים יודעים טוב מאוד להגיע אלינו
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אל תשתמשו בכרטיס אשראי! תתנהלו אך ורק במזומן! זה ממש עוזר. מניסיון.
  • אתם לא צריכים כ"כ להתאמץ עם טלפונים.
    תוציאו פקס עם העתק לחברת האשראי (ותרשמו אותם במכתב כהעתק, שהגורם שאליו אתם שולחים את הביטול יראה שאתם מעבירים גם אליהם).
    במכתב כמובן תרשמו תאריך, ובו בקשתכם לניתוק מיידי.
    לחברת האשראי תרשמו שאתם מבקשיפ הפסיק את החיובים מהחשבון הקרוב, כמובן תצרפו מספר ת.ז. ו4 ספרות אחרונות של הכרטיס.
    החוק אומר שחברות האשראי חייבות להפסיק את החיובים הבאי, וחברות האשראי לא משחקות עם זה.
    בהצלחה ובתקווה לתקופות טובותוקלות יותר.

[/url
  • תיארת צמצומים מאוד חכמים שבהחלט אין צורך לשלם עליהם כל חודש,
    אומנם כל חודש זה כסף קטן אבל זה מצטבר לסכומים יפים שחבל להוציא.

כל הכבוד על ההחלטה

• וואו שיהיה בהצלחה בדרך החדשה.
    יש לי תוכנה של ניהול תקציב הבית- מעולה.
    ניסיתי לשלוח בפייס- ולא הצלחתי.....
    מה המייל שלך?
    אוהבת בשמת
  • מאמי גם אני ניתקתי מפעל הפיס אחרי 15 שנה תאמיני לי אים הייתי חוסכת את הכסף הזה היום זה היה סכום לא קטן. אני מקווה שלאט לאט תצאו מהבלאגן ויסתדר לכם המצב
  • תשמעי, רוב המשפחות היום מצטמצמות פחות או יותר, כי אי אפשר אחרת (אלא אם שניכם עובדים בהייטק, או אחד מכם, ואתם בלי ילדים וכו'.....)
    הצמצומים שאת עושה הם טובים, אבל תסתכלי עוד בפירוט של כרטיס אשראי על כל מני דברים אחרים:
    אוכל בחוץ, מכולת, סופר, קפה מחוץ לבית, קניית בגדים, קניית נעליים וכ"ד....
    אנחנו למשל גילינו המון דברים שאפשר היה לוותר עליהם (ותאמיני לי שאנחנו לא בזבזניים בכלל!)
    אנחנו רושמים כל הוצאה והוצאה, אנחנו יודעים מה אנחנו קונים למה וכמה....
    אנחנו לא מקבלים בתחילת החודש "הפתעות" הקשורות לכרטיסי אשראי, לא מתעלפים ותוהים על מה הלך כל כך הרבה כסף.
    נכון שזה מבאס למצמצם כל הזמן, אבל זה חלק מהחיים שרוב הזוגות הצעירים במדינה שלנו, וזה גם יכול להשתנות לטובה יום אחד.
    מסתדרים עם מה שיש.
    אנחנו למשל לא קונים בגדים חדשים לפסח, בשביל מה?

[[[
  • ציינת 2 חברות שאני אישית לא סובלת!!!!!!! עם הוט יש לי כמה סיפורים.... הם ממש חוצפנים ומגעילים, ומפעל הפיס? לא חבל על הכסף? גם אם מישהו הרוויח פעם משהו מהם - זה לא משהו שיכול לקדם אתכם לאנשהו
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • רשמו לך כאן לשלוח פקס אבל אני חושבת שעדיף לשלוח מכתב בדואר רשום ואז כשאת רואה שהם קיבלו את זה להתקשר לחברת אשראי ולחסום את החיוב שלהם!!! ותשמרי את האישור של המכתב הרשום.
    תקבעי עם הוט לבוא לקחת את הממיר והשלט וכשהם באים תבקשי אישור או הוכחה שהחזרת להם, אל תוותרי (אצלי הם טענו שלא קיבלו).
    יש ממיר שבו את יכולה לקלוט ערוצים מסויימים וזה ללא תשלום (נראה לי בדואר).
    אם ניתקת את האינטרנט תוודאי שגם הספק וגם התשתית התנתקו (נטויז'ן או 012...)כי הם יכולים להמשיך לחייב אותך ולפעמים גם על דואר אלקטרוני שלהם.

תבדקי בכרטיס אשראי את כל החיובים אפילו הקטנים של 10 ש"ח.

בקניות בסופר בקופה תסנני שוב מה באמת צריך ומה אפשר לוותר...

אני קונה מראש לחודש חיתולים מגבונים ומטרנה וככה כל שאר החודש לא צריך לדאוג...

טוב יש הרבה דרכים לחסוך, יש אתר שאני אחפש ואשים אותו אם אני אמצא...
    בהצלחה
  • היי,

עם כל העצות אני מסכימה פה, אבל יש עצה אחת שכדאי להימנע מליישם , והיא ביטול הוראות הקבע.
    ביטול הוראות קבע , חושף אותך לתביעה במסגרת הליכי הוצאה לפועל, מה שיכול לגרום לך לטרדה, טרטור, הוצאות משפט ובסוף יש מצב שגם יחייבו אותך לשלם את החוב, עם הוצאות עו"ד של החברה. בקיצור לא שווה לך .

תנסי להגיע עם החברה להסדר, זה עדיף יותר. מנסיון
  • איזה חמודות אתן על העצות
  • רובנו עוברים את זה..
    כל העצות שנתנו לך הן מצויינות!
    זה חשוב וטוב שאתם אחראים וישר מגיבים,
    ולא נותנים לעצמכם לשקוע בבוץ.
    בהצלחה
    וחג שמח
  • בהצלחה מחר ו גדול עד שתעבור התקופה הקשה
  • יעל אין לי מושג מאיפה האינפורמציה שהבאת על ביטול הו:ק אבל קראי כתבה הנ"לhttp://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000476634

חברת אשראי לא מפסיקה תשלומים רגילים ללא בדיקה (יש חוקים רבים), אבל הו"ק בקלות. ופקס בהחלט מספיק

[/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה