היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר כמעט 3 חודשים עברו מאז שנכנסתי קראתי, כתבתי, התחזקתי. עברה תקופה קשה... בעלי נפצע בעזה... לילות של חוסר שינה ודאגה עברו עליי אבל היום החזרתי אותו הביתה ושלומו מצוין. חוזר ביום ראשון חזרה לתפקיד. ואני נשארת שוב ללא "תינוק" לטפל ולדאוג לו כולי לבד. עבר 10 חודשים מאז ההפלה האחרונה והנסיונות לא הצליחו. בחודשים האחרונים הגוף שלי כל כך מבולבל שאפילו אני לא מקבלת מחזור והרופאים אומרים כל הזמן את אותו הדבר את צעירה, אל תדאגי... הם לא מבינים שזה לא דאגה אלא צפיה לתינוק ואכזבה נוראית כשמבינים בסוף החודש שזה לא יקרה. אני עייפה!!!!! פשוט עייפה!
2 תגובות
עמוד 1
קבלי 1000ממני- מה שלא יהיה- תמשיכי להיות חזקה למרות הכל(גם אני בטיפולים שנה שניה ללא הצלחה), תחשבי איזה אושר מחכה לך- את חייבת להיות אמא בקרוב מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד
האמת, התגעגעתי!!!! רפואה שלמה לבעל ולך מלא קבלי חיזוקים ומלאי פנייך בחיוכים, קחי נשימה עמוקה ותמשיכי במרוץ כי את קרובה, ממש קרובה להגשים את החלום