מבולבלת....הריון או לא??!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום רב וחג פסח כשר ושמח...
    אני מאוד מבולבלת אשמח אם תעשה לי קצת סדר
    אני כבר לא מכירה את הגוף שלי....
    הסבר קצר: עברתי שלוש הזרעות { פיוריגון בלבד}ועכשיו אני לפני טיפולי הפריות
    החלטנו אני ובעלי על תקופה של ניסיון עצמי{וגם ניקויי של הגוף} עשיתי הפסקה של 4 חודשיים מכל טיפול וסת ראשונה לאחר הפסקת הטיפולים הייתה לא ברורה כ שבוע הפרשות חומות ולאחר מכן מחזור רגיל של 7 ימים {מובן לאחר הפסקת הטיפולים}
    ואחר כך מחזורים רגיךים סדירים יחסית {26-30}ושלושה ימים לפני הווסת הפרשות חומות..
    ווסת אחרונה15/2/10{ לאחר 5 חושיים של הפסקת טיפולים} הקדימו לי ההפרשות כבר לאחר 17 ימים{4/3/10} שנמשכו 12 ימים אך ההפרשות היו מלוות במעט מאוד הפרשות דמיות שנמשכו יומיים בלבד עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית ובדיקת דם ב 15/3/10 ביום שנגמרו לי ההפרשות שיצאה אף היא שלילית אני מרגישה שהבטן תחתונה שלי מעט נפוחה יש לי צרבות שלא עוזבות אותי ותחושה של חוסר איזון כאילו שהכל מסתחרר סביבי {לעיתים רחוקות} ובחילות בלילה
    השאלה שלי אם הכל כבר פסיכולוגי אצלי? או שאני כבר באמת לא מכירה את הגוף שלי? יכול להיות שהבדיקות נעשו מוקדם מידי?
    יש לי בכלל תקווה קטנה שזה יכול להיות הריון?.
    סליחה על האורך אבל היה חשוב לי לפרט אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה מראש וחג כשר ושמח!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אפשר עדיין שמדובר בהריון. חכי עוד כמה ימים. אם בדיקה חוזרת תהיה שוב שלילית לכי להבדק

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה