מישהי נכנסה להריון עם קונדום? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, נפתח בפתיחה השגרתית: "אני אחת מכם"
    קיימתי יחסים עם קונדום!!! מאחר לי המחזור בשבוע וחצי ובדרך כלל הוא מדוייק...האם יש כאן מישהי שנכנסה להריון עם קונדום? או מכירה מישהי כזאת??
    זה כל כך לא הגיוני לי שאני אכנס להריון עם קונדום לכן אני אפילו לא חשבתי לבדוק. בשני ההריונות הקודים שלי יצא לי שלילי בבדיקה ביתית ככה שגם אם יצא שלילי הפעם אני לא אהיה שקטה...
18 תגובות
עמוד 1
  • אם אתם עם קונדום מההתחלה אז 99% את לא בהריון אבל אם רק בסוף שמים את הקונדום אז יש סיכוי כי הנוזל קדם זרע מכיל כמות קטנה של זרע ויכולך להיות שתכנסי להריון

תעשי בדיקה והכל יהיה ברור

.]

..]

[.]

[.

• תודה על התגובה...היינו עם קונדום מההתחלה.
    אבל מה זה אומר 99% זה אומר שקרו מקרים כאלו? אחד למאה או שזה סתם בשביל לא לקחת אחריות שכותבים 99%?
    בגלל זה אני שואלת אם זה קרה למישהי או שמכירים כאלו דברים...
    לגבי הבדיקה כבר כתבתי שאני לא סומכת עליה אז אני לא אבדוק עכשיו, אולי אחרי פסח
  • זה בשביל לא לקחת אחריות

..]

[.]

[.

• תודה
    בטוח לא נקרע
  • אני שמעתי על לא מקרה אחד שמישהו נכנס להריון עם קונדום

מקסימום תקראי לילד דורקס
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • איפי, "שמעת" או מכירה ממש? כי על שמועות אני לא ממש סומכת...
    ובחיים אני לא אקרא לו דורקס אחרי מה שהם עשו לנו!!!
  • מכירה גם מכירה...
    הייתה לי ילדה בכיתה ששכבה עם הבן של המורה לספורט
  • איפי חחחחחחחחחחחחח
    ..]

[.]

[.

• לא מכירה אישית אבל ב"חברים" ריצ'ל נכנסה להריון עם קונדום , ושם הם אומרים שזה 97 %
  • כן , אני נכנסתי להריון עם קונדום .
    אני מציעה לך לעשות שוב בדיקה

[]
  • פופה, כניראה שלא סתם הם לא רושמים 100%
    "מה שהם עשו לי" הכוונה שאם אני אהיה בהריון בגלל הקונדום שלהם אני מאוד אכעס!!! לפחות היינו עושים את זה בלי
    וממש לא מתאים לי הריון עכשיו. לא מתאים לי כל מה שעברתי בהריונות שלי. יש לי שני ילדים קטנים המצב הכלכלי על הפנים ואני בחיפוש עבודה
  • נשמע לי לא הגיוני כי הקונדום מונע חדירה של זרע,
    אבל אם אתן מספרות ששמעתן על מקרים..
    אז קטונתי
  • שנים אנחנו מישתמשים עם קונדם ניראה לי לא הגיוני אבל תעשי באמת בדיקה
    אור של חיי
  • כן יש מצב אולי הקונדום נקרע
    ליאורי אמא אוהבת אותך ובע"ה יעניק לך אח [URL=http://www.israup.net]

• איך נכנסים להריון עם קונדום? איזה מוזר..
    #
  • שלום קצת נלחצתי מהתגובות פה שיש סיכוי שאפשר להכנס להריון עם קונדום , אני ממש פוחדת
  • כן , אני נכנסתי להריון עם קונדום .
    אני מציעה לך לעשות שוב בדיקה

[]
    דחוף ! הקונדום נקרע אוו משהוא בסגנון
  • היי, שכבתי אם קונדום , אני ממש לחוצה שאני בהיריון , הוא שם בהתחלה את הקונדום .
    מה הסיכויים שאני בהיריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה