היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן ככה, בייבי שלי מתקרב לגיל 9 חודשים וכבר לא נכנס באמבטיה שלו. יש לו אמבטיה מידה XL , על מעמד כזה, פשוטה ויחסית גדולה. נכון לעכשיו איילי כבר לא יכול להנות ממנה,כי במשחקים הרגליים שלו נתקעות בדפנות האמבטיה. לי בבית אין אמבטיה , לא שימושית לי , אז הוצאתי ( כשהייתי רווקה ללא ילדים) אותה ועשיתי מקלחון ענק. בינתיים, איילי לא עומד ולא יכולה לקלח אותו בעמידה. גם נראה לי הרבה יותר כיף בשבילו אמבטיה, עם כל מיני צעצועים וכו'... ו...... הנה השאלה - איפה אפשר לקנות אמבטיה ממש גדולה? יש דבר כזה אמבטיה לפעוטות?או שכמה שזה נשמע הזוי, ללכת ולקנות גיגית ענקית?????????? ]
5 תגובות
עמוד 1
גיגית ממש לא נשמע הזוי. זה פתרון מעולה. הוא כבר בטח יושב, ואם עדיין לא אז אפשר להמשיך להשכיב אותו בדפני. יש גיגיות עגולות ויש אובליות והם בהחלט שימושיות כשאין אמבטיה.
את יכולה לקנות בריכת פלסטיק גדולה - זה ממש לא בעיה המסנג'ר שלי: [email protected]