היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי לבשלניות...הפשרתי בשר טחון ואז ראיתי שיש בקופסא מלא ואני צריכה רק חצי זה בסדר להחזיר למקפיא את החצי השני-אחריי שהפשרתי איכס עם הדם שפכתי העברתי לאריזה אחרת אבל זה לא התקלקל עכשיו??מה עושים עם זה?"?
6 תגובות
עמוד 1
אי אפשר להחזיר להקפאה, אבל את יכולה להכין כמות כפולה ולהקפיא חלק ממה שאת מכינה
ואם החזרתי זה מתקלקל?
לא מומלץ להקפיא שנית. זה אפילו כתוב על גבי האריזות
לא משנה איזה בשר הופשר, אסור להקפיא בשנית. הסיבה.... כשבשר מפשיר מצטברים עליו חיידקים ככל שהוא מופשר יותר, זו הסיבה גם שכשעושים על האש,,,,, לא מפשירים את הבשר לפני הצלייה ! בשום אופן !
אני אישית הייתי זורקת או מכינה משהו בכל זאת להחזיר להקפאה לא הייתי ממליצה
הייתי עושה מהכל כבר וזהו. מקסימום אז זורקים אוכל שעומד הרבה זמן. אני פעם קניתי קילו בשר טחון והיה המון ורציתי לעשות קציצות עם רוטב ויצא לי המון. לא שזרקתי זה התחסל אבל בדרך כלל אם אני רואה שנשאר ועומד הרבה זמן ולא אוכלים אני זורקת אבל אני אף פעם לא מפשירה ומקפיאה שנית.