מתי אתן ממליצות לי לערוך קניות לקראת לידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כעקרון אני לא צריכה כלום חוץ מכמה אביזרים וביגוד ראשוני. מיטה ועגלה ישלי ואמבטיה גיסתי מביאה לי יחסית חדשה שהיא קנתה קצת פחות מלפני שנה.
    אז מה אתן ממליצות לי לעשות? ללכת לקנות ולהביא הכל הביתה לפני הלידה או לחכות ללידה ולשלוח את אמא שלי שתקנה כל מה שצריך ביום של הלידה? כי אמא שלי חיה עם הדעות האלה שאסור להביא כלום הביתה לפני הלידה. ואני רוצה ללכת לבחור בעצי את הביגוד. במיוחד שאני רואה כל כך הרבה מבחר לבנות וזה מלהיב אותי.

7 תגובות
עמוד 1
  • ממי..זה לא ילד ראשון ואני בכלל לא מאמינה בשטויות ....
    אם את מרגישה צורך לגשת לקנות פמפרס/האגיס מידה 1 ..לכי תקני !
    אם את מרגישה צורך לקנות משו..לכי תקני ...
    תהני !!

• אני חושבת שאם בא לך לקנות תקני! אני בגלל שאני צריכה לקנות הכול הזמנתי

אבל לא לקחתי הביתה אבל חוץ מהחבילה הלכתי וקניתי כמה בגדים כי היה קשה

לי לעמוד בפיתוי הדברים לבנות זה פשוט הורסים!
  • אתמול!!!
  • אני לא מאמינה באמונות טפלות בכלח מה שקשור להכנת ציוד לתינוק שצריך להיוולד.
    לדעתי הכנה מראש מונעת כאב ראש
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • SHULIKO
    כתבתי היום בדיוק שרשור שלא יילדו אותי לפני כי המשקל סביר. בדיוק עשיתי היום הערכת משקל והרופא שאחרי זה בדק אותי אמר לי שאין צורך ליילד לפני.
    אלא אם כן היא תרצה לצאת

• אני גם לא חושבת שזה ביג דיל קנות אחרי..
    זה לא ילד ראשון, את הדברים החשובים כבר יש לך,
    חיתולים אפשר לקנות בדקה וחצי בסופר גם כשאת עוד בבית חולים (בכל מחלקת יולדות יש היום חנות של שילב מתחת לבניין- משלימים בארבע דקות מה שחסר).
    בקיצור- לא נראה לי קריטי, ללחץ זה לא יכניס אותך. אני לא קונה כי מעדיפה להיות קודם אחרי, אבל אם היה לי ממש בא וזה היה מבאס אותי- הייתי קונה.
    אם חליפה או שתיים זה מה שישמח אותך- לכי על זה!
  • עם זה דברים קטנים הבעל יכול לקנות עם אמא שלך אני למשל כרגע בהריון כלום אני לא יקנה חוץ מפדים ותחתונים שזה יהיה כבר בתיק כמובן שזה יהיה בחודש שמיני.אחר כך אני יקנה לתינוק שמפו וכול הדברים הקטנים.
    אור של חיי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה