אני מניקה מלא...כמעט... לפעמים שואבת ונותנת מהבקבוק (לפעמים בלילה שואבת ובעלי נותן לה מהבקבוק). השאלה היא: כשהיא לוקחת ציצי קורים מצבים (עכשיו הרבה פחות מקודם אבל עדיין יש) שהיא נרדמת לי על הציצי ולא מסיימת את כל החלב שיש שם, אני מרגישה "מלאה" בחזה, לא גודש אבל מרגישה שיש עוד...
האם להשאיר את זה כך עד ההנקה הבאה או לשאוב את מה שנשאר??? ובאותו הקשר, היא ממש נרדמת אני אילו לא מצליחה להעיר אותה עם החלפת תיתול, אז אני מניחה לה ומחכה שתהיה רעבה וזה קורה די מהר אחרי שעה וחצי ככה, זה בסדר שאני מניחה לה והיא יונקת לפעמים כל שעה וחצי עד שעתיים וחצי???
כמה זמן אפשר לאחסן חלב שאוב במקרר (למטה ולא בפריז'דר)?
בהריון יצאו לי כתמים חומים על החזה ממש ממש קרוב לפטמות,יש לי פיגמטציה, ועדיין נשאר, האם הכתמים יישארו? יש דרך "לטפל" בזה? אותה שאלה בנוגע לסימני מתיחה, נוצרו בהריון ונשארו ,האם זה יישאר?
בנות שעברו קיסרי או מבינה בזה: לפעמים יש לי רגישות מוזרה באזור הצלקת ומסביב, זה יכול לפעמים להיות אפילו כאב חד ולפעמים כאילו המקום רדום עדיין, לפעמים אני ממש מרגישה רגישות וכאב ולפעמים לא מרגישה כלום, זה בסדר? יש צורך להמשיך לטפל בצלקת או שהיא תתאחה מעצמה? מה לגבי הצלקת על הרחם,שהרי גם אותו חתכו? יש לי ביקורת אצל רופא נשים בעוד כשבועיים... שלשום עבר חודש בדיוק מהניתוח ורק ממש לפני מספר ימים אחדים נגמר לי הדימום, מה קורה עכשיו? מתי אמור להופיע וסת (אני מניקה)? לי יש בעיות עם וסת בגלל זה אני שואלת לפני ההריון לא היה לי כלל מחזור ללא כדורים, לכן חשוב לי לדעת...
"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא" : לינויוש, אני מאוהבת בךךךךךך