עוד שאלה: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נסיכה שלי פשוט לא מסכימה לישון במיטה שלה. היא בלי עריסה ישר שמתי אותה במיטה... בהתחלה היה בסדר ועכשיו עושה בעיות עם זה.. היא לא מסכימה כל כך לישכב בה אם היא לא ישנה ולא מספיקה לפתוח עיניים היא תמיד קמה בצרחות..ממש צרחות מבהילות לפעמים (זה מלחיץ במיוחד באמצע הלילה), "מסכימה" לשיון שם רק אחרי שנרדמת ממש חזקקקקקקקקקקקקקקקקקק אבל ממש חזק על הידיים כך שלא מרגישה שאני שמה אותה ומעבירה מידיים למיטה...ושוב איך שאפילו קצת מתעוררת ישר צעקות, מה זה כיול להיות? שונאת להיות במיטה? יש דרכים "להכיר " לה את המטה שלה ושהיא תאהב להיות בה.?
    אני די ישר מרימה אותה אחרי נסיון כושל לתת לה מוצץ וללטף אותה במיטה(היא כן לוקחת מוצץ בדרך כלל,לא תמיד!)..עושה בסדר או שזה טעות?
    יש למישהי להגיד משהו בנושא?!?
    "כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא" : לינויוש, אני מאוהבת בךךךךךך
1 תגובות
עמוד 1
  • גם הנסיכה שלי מסרבת לישון במיטה שלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה