אשמח לתשובה-חדשה חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני סובלת מסחרחורות,כאבי ראש,בחילות,תאבון ולפעמים חוסר תאבון מוחלט, בעיות שינה למרות שאני עייפה גמורה-או לחילופין עייפות מטורפת שאני לא מצליחה לקום מהמיטה,הפרשות מרובות מהנרתיק ולא מפסיקה לעשות פיפי.היו לי גם כאבים בבטן בהתחלה ופסקו כבר.
    בנוסף תמיד כשאני לפני מחזור הריח שלי בנרתיק משתנה וניהיה קצת מתכתי וברוך ה' אין לי שום שינוי בריח..
    אני באיחור של 4 ימים ועשיתי בדיקה בשתן הראשון של הבוקר לפני האיחור והיה לי קו אחד חזק והשני חלש מאוד.
    בגלל החג לא ניתן לבצע בדיקות דם וקבעו לי בדיקות רק לשבוע הבא..:/
    יש סיכוי שבע"ה אני בהריון?
6 תגובות
עמוד 1
  • הכל יכול להיות חמודנת..
    אבל אני הבוקר הייתי אצל רופאת משפחה וקיבלתי הפנייה לבדיקת דם מחר בבוקר גם כדי לבדוק...אני בקופ"ח כללית..מוזר שאמרת שאין..
    בכל מקרה בהצלחה...
  • גם אני בכללית קבעו לי רק ליום שלישי לאחרי החג...
    מוזר...
    בשורות טובותתתת!!
  • היי פס זה פס את בהריון יקירתי...בהצלחה
  • גם פס בהיר זה פס

• פס זה פס
    מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • מזל טוב....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה