צריכה עזרה עם אוכל ושינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נופר כבר בת 8.5 חודשים.
    התזונה שלה מתבססת עדיין בעיקר על הנקה. היא אוכלת מנה טובה של פירות בבוקר ופותחת פער של 4 שעות בין ההנקות, אבל ארוחות מבושלות נגמרות ב-3-4 כפיות.
    היא ילדה רזה ולא מתלהבת בכלל לאכול.
    עד החודשיים האחרונים הכל היה בסדר, רק שלאחרונה יש לי תחושה שהאוכל לא מספיק לה. היא לא מראה סימני רעב במשך היום, בסה"כ ילדה רגועה, אבל הלילות הפכו לסיוט!!
    היא מתעוררת כל שעה- שעתיים, ויונקת כמויות ממש גדולות.
    היא כנראה לא אוכלת מספיק ביום ורוצה השלמה בלילה. היא נרדמת מיד לאחר הנקה, אבל מתעוררת מלא! (לפני היתה מתעוררת פעם אחת לפנות בוקר, יונקת וחוזרת לישון).
    אני לא חושבת שהבעיה היא שאין לי מספיק חלב כי עדיין יש לי נזילות, אבל כנראה בשבילה זה לא מספיק.
    דייסות היא לא מוכנה לאכול, וגם תמ"ל לא. בפעמים הבודדות שהסכימה לאכול היא הקיאה את זה (כנראה כבד לה).
    מה אני יכולה לעשות??

מיטל
9 תגובות
עמוד 1
  • נסית לתת לה לחם עם גבינה ?
    עם אבוקדו?
    או לתת לה מעדן ?
    דייסה ?
    אורז בסטה היא אוכלת ?

מה את בדרך כלל נותנת לה לאכול ?<

.]

..]

[.]

[.

• היי מיטל

יכול להיות שהיא בקפיצת גדילה? או שמשהו מציק לה, שיניים?

כמה זמן היא מתעוררת ככה כבר? בימים האחרונים?

אני לא יכולה להגיד לך שרום אופיר אכלנית גדולה, ממש לא. היא בת שנה ו-3 ועדיין כל האוכל שלה זה מעדנים וטחון. היא לא מכניסה לפה אוכל מוצק.

ב- 8 וחצי חודשים היא גם היתה מתעוררת להנקות (הפסקתי ב- 10 חוד' כי דחפה אותי ) פעמיים בלילה. ובמהלך היום היא לא היתה אוכלת הרבה. בגן הן כל הזמן אמרו לי שהן ממש נאבקות איתה לאכול , במיוחד עם המרק.

שתביני כמה קשה היה לי עם המרק - אני הייתי מערבבת לה פירות עם המרק רק כדי שתסכים לאכול אותו. אם לא הייתי שמה פירות היא ישר היתה מרגישה ומתחילה לצרוח. לפני 3 שבועות היינו בארוע והיא כבר היתה ממש רעבה, חממתי לה את המרק ונתתי ככה ולהפתעתי היא סוף סוף הסכימה לאכול את המרק (טחון כמובן) ללא פירות. כמובן שמאז אני לא מערבבת יותר אבל זה היה רק לפני 3 שבועות.

לא מזמן הפסקתי לה את הבקבוק/ים של הלילה כי החלטתי שזה סתם מפריע לה לישון לילה שלם ובגיל הזה אין סיבה לקום בשביל אוכל. אמנם היה לנו לילה קשה אבל די מהר היא הבינה שבקבוק היא לא תקבל והפסיקה להתעורר (לאוכל, לצערי יש כל פעם סיבה אחרת להתעוררות).

איך שהפסקתי את הבקבוק בלילה הפלא ופלא הילדה התחילה לאכול!! בגן התחילו להגיד לי שהיא ממש מבקשת את האוכל, בוכה מהתרגשות כשרואה את העגלה של האוכל.

לפני זה היא אף פעם לא ביקשה לאכול.לא הראתה סימני רעב כמו שאת אמרת. היא יכלה למשוך המון זמן בלי לאכול.
    תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • היא מתעוררת ככה כבר חודשיים בערך,
    ואני בטוחה שלשיניים יש קשר כי היא כבר הוציאה 2 והחניכיים שלה ממש נפוחות.
    אני נותנת לה גם פסטה של מטרנה, אבוקדו, מרק, קציצות, תפו"א, בטטה, קוסקוס, מעדנים - היא אוכלת הכל אבל זה מסתכם בכפיות בודדות. היא פשוט לא אוכלת כמויות גדולות וגם לא מגלה עניין באוכל.

מיטל

• וכמה הנקות יש לה במהלך היום?

אולי היא צריכה להיות יותר רעבה לארוחת מוצקים?

נשמע שהיא דווקא אוכלת יפה מבחינת המוצקים. רום לא נוגעת ברוב הדברים שציינת

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • יש הרבה הנקות במהלך היום.
    בבוקר היא פותחת 4 שעות פער בגלל הפירות שהיא אוכלת יחסית טוב,
    אחרי בערך כל שעתיים. שעה אחרי "ארוחה" מבושלת אני כבר משלימה לה עם הנקה כי היא אוכלת ממש מעט.

מיטל
  • איך היא אוכלת כשאת לא בסביבה? אולי בגלל שהיא יודעת שהיא תקבל השלמת הנקה היא לא אוכלת...
    בכל מקרה, לא הייתי מתרגשת מזה שהיא לא אוכלת כל כך הרבה. הרבה ילדים לא מתלהבים ממוצקים בהתחלה.
    תנסי לתת לה אוכל להחזיק ביד ולאכול לבד אולי היא תתלהב מזה
    אורי אוכל אוכל מתובלן רגיל כמו שאני מתבלנת לנו, ואפילו ירקות אני חותכת ונותנת לו להחזיק ביד.אני עדיין נותנת לו מרק טחון אפילו שבמעון כבר אמרו לי שלפעמים הן לא נותנות כי הוא אוכל יפה את האוכל הרגיל.
    לגבי הלילות- אל תשכחי שהתחיל להתחמם קצת וחלק מההנקה זה גם שתייה...תנסי שבעלך יקום אליה בלילה פעם או פעמיים לתת קצת מים.

איך חוץ מזה עילאי מסתדר איתה? המצב משתפר?
    רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • הי רעות,

המצב עם עילאי הרבה יותר טוב!!
    הוא לא מרביץ לה יותר במכוון ופעמים רבות מראה סימני אהבה בנשיקות, חיבוקים (יותר נכון חניקות

• אולי תנסי לתת לה חלב שלך שאוב עם דייסה לפני שאת הולכת לישון???
    לדעתי זה לא שנחלב שלך לא מספיק לה אלא פשוט היא מעכלת אותו מהר...
  • הי מיטל,איזה כיף לשמוע שהמצב משתפר ביניהם, גם אצלנו זה היה בגלים

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה