סקר קטן : הליכון לתינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על איזה אתן ממליצות ולמה
    תודה
    [/]
    []
    ]
3 תגובות
עמוד 1
  • לנו היה את ההליכון מטוס של איזי בייבי!
    זה ההליכון שהם יושבים בתוכו ויש 3 מצבים עד לנגיעה מלאה ברצפה
    לא ממש השתמשתי בזה לעודד הליכה אלא יותר מקום לשים אותה בו ללא יותר מכמה דקות למשל אם הייתי צריכה לבשל וכו... (זה היה בשלב שקיפלנו את הטרמפולינה כי היא כבר היתה כבדה להיות בה וזה כבר לא היה בשלב המתאים)
    יש במגש פעלולים אלקטרוניים היא נהנתה לשחק בזה ומדי פעם ככה טופפה לה בסלון עם הרגליים....נחמד ומומלץ! הרגע אותי שהיא יושבת/הולכת בפנים ומאובטחת ולא יכולה ליפול ממנו אם תאבד אחיזה...חשוב לסגור דלתות ולמנוע גישה ממדרגות בעיקר כשהם על זה....
    לגבי ההליכון הרגיל שהם נשענים עליו והולכים ,אותי זה הפחיד כבר שמעתי המון מקרים שתינוק נשען עליו ונפל...

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

[center]

• אני ממליצה לאפשר לו למצוא לבד את ההליכון שמתאים לו בבית.
    אצלי הן מצאו לבד - כסא, בימבה, כלי הקיבול של הכביסה וכו'.
    לדעתי הליכון עם גלגלים הוא מאוד לא בטיחותי בעיקר לילד שעדיין לא יודע ללכת ועדיין לא יודע ליפול נכון (גם את זה לומדים...)

• הליכון ישיבה..יעזור לו ללמוד בעצמו מה עושים עם הרגליים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה