מניעה + צי'סטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר' ישי.
    שמי יונינה ואני בת 24.

לאחר הזרעה ראשונה וטיפול בגונלF, בבדיקת U.S. שנעשתה נתגלתה ציסטה בגודל 4 ס"מ.

ע"כ הוחלט ע"י הרופא המטפל להפסיק את הטיפול בגונל (4 ימים לאחר נטילת 4 זריקות חודש נוסף) ולהשתמש מיידית בגלולות מניעה ע"מ להקטין את הציסטה.

לאחר כשלושה שבועות שאני נוטלת את הגלולה (למעט יום אחד שאחרתי ב8 שעות בלקיחתה) התחלתי לראות כתמים ומעט מאוחר יותר דימומים ל ס ר ו ג י ן (ראוי לציין שמחזור שלי בד"כ חזק עם ואני מאבדת הרבה דם ב4 ימים הראשונים של המחזור).

הוראת הרופא היתה להפסיק את הגלולות ביום ראשון הקרוב.

שאלתי היא, האם לקחת להפסיק את לקיחת הגלולות ולאפשר (?) למחזור "להתנהל" בצורה סדירה, או להמשיך לקחת את הכדורים עד לתאריך שהרופא הורה למרות המחזור המגמגם?

לתשובתך אודה,

יונינה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום יונינה
    מאחר שלא בדקתי אותך , אני מעדיף לא להתערב בהוראות של הרופא המטפל שלך. האמת היא שאין הבדל דרמטי בין שתי האפשרויות.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה