איחור של 5 ימים במחזור ובדיקת הריון שלילית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו מנסים להכנס להריון כבר כמעט חצי שנה
    יש לי כרגע איחור של 5 ימים במחזור ועשיתי כבר 2 בדיקות שיצאו שליליות
    קצת מתבאסת ואין לי דרך לעשות בדיקת דם עד יום שלישי בגלל החג.
    אני אשמח לתגובות
5 תגובות
עמוד 1
  • המחזור שלך תמיד סדיר או שלעיתי הוא מפשל?

ואגב תדפדפי אחורה בתגובות ותראי שבד' הריון לא הכי אמינה
    עדיף שתחכי לבד' דם היא הכי אמינה ומדוייקת ואגב יש מצב שפשוט הבדיקה לא מזהה את ההריון כי הוא צעיר עדיין (הביוץ התרחש מאוחר מידיי)
  • שלום לך!

גם לי היה איחור, 6 ימים, שזה לא אופייני לי בכלל, לא יכולתי להתאפק לחכות עוד יום אחד, אז עשיתי בדיקת דם, ועד שראיתי תוצאות באותו יום, בערב, כמובן קיבלתי :(
    אני ממליצה לך לחכות שבוע, ואז לעשות בדיקת דם.

מאחלת לך שיהיה לך איחור רק מסיבה טובה

בהצלחה!
    חג שמח!
    אלונה.
  • שיהיה לך בהצלחה
  • לי בשני ההריונות... עוד לפני שידעתי על ההריון היה איחור של שבוע.... ו3 בדיקות יצאו שלילי- רק הבדיקת דם הייתה חיובית... כי ההרין היה צעיר - אז ההורמון בשתן לא הספיק בכדי שיהיה חיובי....

• המחזור שלי בדרך כלל מאוד מאוד מדייק 28 יום מתחילת המחזור הקודם
    תודה רבה על התגובות
    זה מאוד מאוד מעודד, עדיין לא קיבלתי ואני מקוה שאני גם לא אקבל בתשע חודשים הקרובים, ביום שלישי על הבוקר אני עושה בדיקה

חג שמח ושוב תודה רבה על התגובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה