אני מוטרדת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת כחסויה... טוב חוץ מפעם אחת במשחק גמד-ענק...
    אבקש שלא תנסו לנחש מי אני... כבדו את רצוני להשאר חסויה... אני חייבת לשתף ומאוד מפחדת שישפטו אותי ולכן עדיף לי ככה...

יש לי שני ילדים, 1 שנתיים + ואחד כמה חודשים... אני ובעלי עובדים קשה ומתפרנסים בכבוד... לא קל לנו.... משכנתא... שתי מעונות... כמו כולם נלחמים במינוסים בחריקת שיניים
    אנחנו נזהרים ונשמרים מהריון לא רצוי, ואפילו שמתי התקן... ו......
    יש לי איחור של כמעט שבוע
    עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית ברוך השם, אבל עדיין לא קיבלתי

שיסלחו לי כל הבנות שמאוד מחכות להריון, ושיסלח לי בורא עולם אבל אני כל כך לא מוכנה לילד שלישי אני מתפללת לאלוהים כל לילה שאקבל ושאני לא בהריון
    אם ייצא מצב שאני בהריון- אני לא יודעת מה אעשה... אני מאוד לא תומכת בהפלות, ורק המחשבה שאני הולכת לקטוע אוצר מושלם כמו השניים שיש לי בבית, גורמת לקרביי להתהפך, אבל אני לא אצליח לפרנס בכבוד עולל שלישי כרגע אני מרגישה שאם אני באמת בהריון- אני אהיה מחוייבת להפלה לטובתו ולטובת יושביי ביתי וזה קורע אותי

בנות עם התקן... קרה למישהי איחור כזה גדול שהוא לא הריון? ואם זה הריון.... יתכן שארבעה ימים לאחר האיחור יצא שלילי אבל זה חיובי?

אני בלחץ נוראי, ובנקיפות מצפון ענקיות, כי הריון זה דבר מבורך ואני אמורה לקבלו באהבה, אבל פשוט אין מצב כרגע
18 תגובות
עמוד 1
  • מקווה בשבילך שלא תיהיי בהריון....
  • אמן ליטל... מהפה שלך לשמיים
  • גם לי היתה דילמה דומה לא מזמן, אמנם רק בתאוריה כי זו היתה אזעקת שווא, אבל אני מאוד מבינה את ההרגשה
    (אמנם אין לי שניים אבל הטיימינג היה מאוד לא מתאים)

קחי בחשבון שאיחור יכול גם לנבוע מלחץ, שינויי מזג אויר, שינויים הורמונלים ואלף ואחת סיבות אחרות, כך שלא בטוח שיש לך סיבה לדאגה, להבנתי ההסתברות להריון עם התקן לא גבוהה

מה שכן, אם את לא מקבלת בימים הקרובים, הייתי בודקת את זה, כדי לוודא שחלילה לא מדובר בהריון מחוץ לרחם.
  • תודה טלי
    תגידי במצב של הריון מחוץ לרחם, בדיקה ביתית יוצאת שלילית?
  • לדעתי לא, כלומר, אני חושבת שבדיקה אמורה לצאת חיובית ולא התכוונתי להלחיץ, פשוט אם זה המצב חלילה, זה משהו שכדאי לעלות עליו כמה שיותר מהר
  • תודה מאמי
  • כמו שאמרו יש מצב שמאחר לך בגלל שאת בלחץ...
    מקווה שהכל יסתדר לטובה
  • לא מבינה בנושא אבל קבלי את

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • היי מתוקה,
    ראשית, מאד מובן הרצון שלך להישאר חסויה, ואני מקווה שיכבדו את בקשתך...
    שנית, במצב של הריון מחוץ לרחם, בדיקה ביתית יוצאת חיובית, בדיוק כמו בהריון תקין ונורמאלי לגמרי...
    לכן, יש חשיבות להמשך בירור במקרה ועולה חשד כזה...
    שלישית, כמו שכתבה לך טלי, לעיכוב במחזור יכולות להיות סיבות שונות, שהן לא הריון - ולחץ וחרדה הן סיבות מרכזיות...
    למה שלא תלכי לרופא הנשים המטפל בך?...
    בהצלחה ובבריאות שלמה וטובה,

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • אני חושבת שהדילמה שלך מוכרת להרבה בנות

[[[
  • בוקר טוב,
    תודה לבנות שענו לי
    טרם קיבלתי
    אם לא אקבל עד אחרי החג אלך לרופא
  • אני מקווה בשבילך שלא באמת נקלטת ושהאיחור זה רק מלחץ או משהו כזה...
    אם בכל זאת נקלטת ועוד עם התקן זהו רצון האל
    כל ילד מביא איתו את הברכה שלו
    תעדכני אותנו מה קורה...גם כחסויה

• לא כל כך מבינה בנושא , אבל שולחת לך
  • אני מבינה אותך כלכךךךךך
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • שלום לך
    אני מבינה אותך כל כך. גם לי יש איחור גדול מאוד. ומהסיבות שהזכרת (שני ילדים קטנים...משכנתא...פיטורים...חובות...), אחרי לבטים גדולים וחמשבות קשות והרבה בכי, אחרי החג אם לא יגיע המחזור החלטנו על הפלה. באמת בצער רב

כמו שאמרה אורטל (מתוקונת) אם אי אפשר, לא מביאים. אני לא מאמינה בניסים ובברכות. כשהילד השני הגיע, הגיעו פיטורים והוצאות גדולות מאוד, לא צפויות ומאז המינוס שלנו גדל (אני לא מאשימה אותו חס וחלילה ואוהבת אותו מאוד) אבל אין ניסים, אני מאמינה במה שאני רואה בחשבון בנק

כשאני רואה את שני הקטנים שלי זה מחמם לי את הלב ואני יודעת שזה הכי טוב שאני יכולה לעשות למענם.

מקווה בשבילך שהמחזור יגיע ושלא תעמדי בדילמה כזו
  • לי היה התקן והיה לי איחור של יותר משבוע ותודה לאל לא היה הריון (היה מחזור מאוד חזק אחרי האיחור הזה...)

אני מאחלת לך מחזור מהר.

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.

---
    "כי אין לי צורך במכונית בשביל לכתוב שירים
    ואני לא צריך טובות שיעשו לי אחרים
    גם אין לי צורך בגג בשביל למנוע גשם
    וזאת לא אשמתי ואני לא אשם
    אני צריך רק אהבה אני צריך רק את היד
    שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד
    רוצה להיות אחד שיש לו כמה חברים
    שלא צריך תירוץ להסתובב עם אסימונים בכיסים"