איך אתן מגיבות כשהילד שלכן מכה ילד אחר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול היינו אצל חמתי. היתה שם ילדה שגדולה משקד בשנה+.
    היא הציקה לשקד מההתחלה (היתה חוטפת לו משחקים), אז מן הסתם היא לא מצאה חן בעיניו

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
13 תגובות
עמוד 1
  • פסק זמן- חד משמעית.
    לא הייתי "מייבשת" אותו מול הילד השני, וגם לא מול האמא השנייה, כי גם ככה, מנקודת מבטו- לא היה לו נעים באותה סיטואציה, את מנסה ללמד אותו שדרך ההתמודדות שלו לא מקובלת עליך- אבל עם רגשות אי אפשר להתווכח.
    מה שכן, הוא צריך להבין שיש השלכות למעשים שלו- והוא צריך לשבת בחדר אחר איתך/לבד, מה שתמצאי לנכון ולחשוב על מה שעשה.
    כן הייתי מדברת איתו על זה אחר כך כשירגע ושואלת למה הרביץ- ומציעה לו אלטרנטיבות לאיך הוא כן יכל להתנהג כדי להשיג את מה שרצה בצורה לא אלימה כי אם אין לו רעיונות אחרים- הוא תמיד יחזור למכות.
    אבל ממש לא בסיטואציה עצמה כשהוא עוד "חם" -רק בדיעבד כשהוא רגוע ואפשר לדבר איתו על זה- אולי לפני השינה הגיד, כשמדברים על היום שעבר...

נסי להתרכז בסיבה לבחירה שלו במכות, ולא באקט עצמו- כי כמובן שזה מה שמביך אותך ולכן מה שלכאורה חשוב לך למנוע זה את התוצאה, אבל לא תשיגי את זה בלי לפתור את הסיבה.

• גם מיכלי שלי מאוד אלימה.
    מאז ומתמיד היא מרביצה לנו, ההורים. נותנת כאפות חופשי. מכניסה אצבעות לעיניים, מושכת בשיער, צובטת, נושכת ...
    היא קטנה קטנה אבל חזקה בטירוף. ולהגיד לך את האמת, לפעמים זה ממש כואב
  • מוכר לצערי
  • לצערי גם לי מוכר יותר מדי טוב מי שלא בא לדנדוש בטוב מן ההתחלה גדולים או קטנים יותר לא משנה מה היא ישר בועטת אם היא בעגלה או מנסה להרביץ אפילו שלא עושים לה כלום וכן אני נוזפת בה מרחיקה אותה ואומרת לה "אצבע אומרת לא!לא!לא! כלומר אסור ואם היא ממשיכה אחרי פעם שניה לוקחת אותה פשוט והולכים הביתה בתור עונש אין הפתעה אין משחקים אין כלום
    אבל שילדים באים לה בטוב (הבנתן לבד זה תלוי בקריזות שלה לבד) היא מחבקת אותם ומושיטה להם יד ועושה טובה אני גם לא יודעת כל כך מה לעשות עוד

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • כשאיתמר מרביץ לילדים אחרים אני פשוט לוקחת אותו הצידה אומרת שאסור להרביץ אם הוא מנסה עוד פעם לוקחת אותו לפינה אחרת ולא נותנת לו להתקרב לאותו ילד שוב.אם הוא מרביץ לי ,מרחיקה אותו ממני. ככה הוא לומד שאם מרביצים אין אליו יחס, ואז הוא לא מרוויח מזה כלום ,הוא ילד מאוד חכם והוא יודע שאסור להרביץ וכשהוא מנסה לתת לי מכה הוא מחכה ממני לתגובה ,כל הזמן בודק גבולות.לא יודעת איך ומה הוא עושה בגן ואיך המטפלות מגיבות, אבל אצלי נדיר שהוא מחטיף למישהו.

מאיה.
  • אני חושבת שיש לי באמת הרבה ביחטון אם הוא מרביץ לגדולים ממנו
  • בייבי שלי לא אלימה כ"כ אבל נוטה לבדוק גבולות
    היא יודעת טוב מאד שאסור להרביץ, זה סיפור גדול אצלה אם הרביצו לה בגן למשל, או שהיא הרביצה (היא מספרת על זה במשך כמה ימים
  • להסביר לו שאסור להרביץ זה כואב..ואפשר לדבר ולהגיד מה מפריע באותו רגע-כמובן בשפה שלהם שקל להבין

• אצלי זה תופעה מכרת מאוד אבל לא על ילדים אחרים
  • אני מסכימה שלא הכי אידיאלי לשים אותו במיטה אבל מכל מקום אחר הוא פשוט בורח ומגיב עוד יותר באלימות ושנית אני לא מגדירה את זה כעונש... אני אומרת לו שהוא שם בכדי להירגע
  • אני באותו הרגע - מדברת בתקיפות
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תודה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אצלי זה ממש מתחלק לשניים. האם לילד ששחר הרביץ לו הגיע או לא...

אם הילד התחיל עם שחר - בעיה שלו. ז"א אם הילד נתן מכה ראשון או חטף לשחר צעצוע או כד' - אני בד"כ לא מתערבת. כי בעייני זה סוג של הגנה עצמית.

אם שחר התחיל סתם ככה אני אומרת באופן תקיף שזה לא יפה להרביץ או כד' ושזה מאוד כואב והילד בוכה ומבקשת שיתנצל.

חוץ מזה אם זה ילד בגילו פלוס מינוס אני מראש לא מתערבת. נותנת להם להתמודד לבד. ז"א אם הם יתחילן במו"מ על משחק אני לא אתערב אלא אעשה כאילו אני לא רואה או שאני כן רואה ואתן להם להתמודד. עד גבול המכות צעקות שריטות או כד'
    תוספת מהממת למשפחה:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה