בבקשה עידוד ותמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב
    אם אתן זוכרות אותי , אני בתחילת הריון , עדיין לא ברור אם יש דופק
    ואיזה שבוע בדיוק
    אבל מה- בגלל שההריון הקודם שלי נפל - אני לא שולטת בזה וכל הזמן נכנסות לי מחשבות רעות ופחדים לראש. אני ממש מפחדת , ומפחדת שזה יהיה נבואה שמגשימה את עצמה.
    בבקשה תרגיעו אותי ותנערו אותי איך לנער את זה ממני .
6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי את חייבת לחשוב חיובי ולא להכנס לסרטים, אני בטוחה שהכל יהיה בסדר. והמון המון נשים עוברות הריונות לא תקינים, ונקלטות להריון תקין וטוב. אני אחת מהם ותאמיני לי כדאי להנות מההריון כי זאת תקופה הכי יפה בחיי האישה. אז חוץ מ
  • תראי ממי לצערי ובשיא הכנות אין שום דבר שאוכל להגיד לך ובאמת יגרום לך להתעודד ולהרגיש בטוחה יותר בעצמך ובהריון.
    זה צריך לבוא מאצלך עמוק בלב האופטימיות והאמונה שהכל יהיה בסדר, שהכל חייב להיות בסדר.
    כל דבר בחיים הוא לטובה, לכאן או לכאן, אלוהים לא ייתן לנו להתמודד עם משהו שלא נוכל לעמוד בו, תזכרי את זה תמיד - ותראי שהכל יהיה בסדר
  • היחידה שיכולה להרגיע את עצמה זו את ע"י מחשבות חיוביות שהנה הגיע הריון חדש וב"ה בריא ותקין ושהכל יהיה בסדר.

שיעבור באמת בקלות בשעמום ועוד 8-7 חודשים בערך תצחקי איתנו על מה שכתבת ותרשמי "סיפור הלידה שלי"
  • מה שתמי אמרה....בדיוק מילה במילה.

מה זה יעזור להכנס לסרטים? זה רק יכול לעשות יותר גרוע ולא יותר טוב.

תעסיקי את עצמך בדברים אחרים, בעבודה, באוכל
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני עם תמי
  • תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה