קצת קשה לי לכתוב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אני ממש עצובה....ובא לי להתבכיין קצת...אני ואמא שלי ל ע ו ל ם לא הסתדרנו כל הזמן רבות היא ממש קטנונית ומחפשת על מה לריב...אתמול לא פחות ולא יותר במימונה רבה איתי ובמקום לברך אותי ואת ההריון החדש שלי רק צעקה...וגם קיללה אתן קולטות במימונה....טוב שרק האחיות שלי היו פדחנית שכזאת אין לה לב....היא כזו מכשפה מרוקאית מקווה שהקללות שלה לא נתפשו....מי מאמינה בכאלו דברים?כי אני ממש פחדנית....
9 תגובות
עמוד 1

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מה זה כנסי בא

אור של חיי
  • כן משהו באמת לא בסדר בה.....רק שהגנים שלה חס וחלילה לא יתפרצו אצלי עם השנים.....אבא שלי כל הזמן רב איתה מסכן כבר אין לו כח בשבילה....גם ככה הוא לא בריא במיוחד....ממש כבר מסתכלים עליה בהלם...סתומה כזאת אסור ללכת אליה זהו נגמר הסיפור..ממש אנרגיות שליליות
  • זה נשמע קשה מאוד, אמא שמקללת את הבת שלה, אוי ואבוי

• מה?

[[[

• לא קל בכלל....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה